GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Haaland počeo isplaćivati veliki transfer

Haaland počeo isplaćivati veliki transfer
PREMIERSHIP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.08.2022 / 19:47
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Nogometaši Manchester Cityja 2-0 (1-0) gostujućom pobjedom protiv West Ham Uniteda započeli su obranu naslova prvaka Engleske.

Oba gola za "građane" postigao je njihov novi vođa navale Erling Haaland, prvoga u 36. minuti iz kaznenog udarca kojega je sam izborio, a drugoga u 65. minuti nakon fantastičnog proigravanja De Bruynea.

Haaland se pred kraj prvog poluvremena sjurio u kazneni prostor domaćih gdje ga je "počistio" vratar Areola pa je sudac Oliver bez razmišljanja pokazao na bijelu točku, a Norvežanin je bio siguran realizator. Sredinom nastavka De Bruyne je okomitom loptom "rasparao" obranu Wrest Hama, a Haaland je manirom rasnog strijelca još jednom svladao Areolu.

Hrvatski veznjak Nikola Vlašić ostao je na klupi West Hama.

Ranije u nedjelju su igrači Brighton and Hove Albiona priredili senzaciju svladavši kao gosti Manchester United na Old Traffordu sa 2-1 (2-0). Gostima je veliku prednost u prvom poluvremenu s dva gola osigurao Pascal Gross, koji je pospremao loptu u mrežu iza De Gee u 30., odnosno 39. minuti. Unatoč velikom pritisku u drugom poluvremenu i ulasku Cristiana Ronalda, United je uspio tek smanjiti na 1-2 i to nakon nespretne reakcije MacAllistera koji je u 68. minuti pogodio vlasitog vratara Sancheza za autogol.

Iako je United pod novim trenerom Ten Haagom postizao dobre rezultate u pripremnom razdoblju, u prvoj službenoj utakmici je izgledao bezidejno u napadu, dok su se u obrani kao i prošle sezone događale nevjerojatne individualne pogreške koje su kažnjavane pogocima.

Istovremeno su Leicester City i Brentford podijelili bodove igrajući 2-2 (1-0).

Tagovi: Erling Haaland, Manchester City, Borussia Dortmund, Mino Raiola
PROČITAJ I OVO
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE