GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hajduk doveo novo veliko pojačanje

Hajduk doveo novo veliko pojačanje
POJAČANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.09.2021 / 12:37
Autor: SEEbiz / H
SPLIT - Dario Melnjak novi je igrač Hajduka, 28-godišnji lijevi bek u čertvrtak je s Bijelima na Poljudu potpisao ugovor do kraja aktualne sezone s opcijom produženja na još dvije godine. Stiže kao slobodan igrač, a u Hajduku će nositi dres s brojem 17.

Melnjak je rođen u Varaždinu 31. listopada 1992. godine. Nogometnu karijeru započeo je u NK Nedeljanec, a igrao je još za Zelinu, Slaven Belupo, belgijski Lokeren, azerbejdžanski Neftchi, slovenske Domžale, a posljednji klub mu je bio turski prvoligaš Rizespor za kojeg je igrao protekle dvije i pol sezone. Za reprezentaciju Hrvatske upisao je osam nastupa.

'Na tržištu nam se otvorila mogućnost da dovedemo igrača koji je trenutno bez ugovora. Prednost je što se radi o iskusnom igraču uz kojeg će i Stipe Biuk lakše razviti svoj potencijal na lijevoj strani. Također će pojačati konkurenciju našim lijevim bekovima te nam dati opciju više', istaknuo je Hajdukov sportski direktor Mindaugas Nikoličius za hajduk.hr te je dodao:

'Vrijedi istaknuti da je Dario igrač koji može pokriti još neke pozicije u momčadi ako to bude potrebno. Radi se o velikom profesionalcu, snažnom karakteru koji je ima ogroman motiv za dokazivanje u Hajduku. Posebno nas raduje što je odbio mnogo bolje financijske ponude kako bi bio dio našeg projekta.'

Inače, u srijedu je ugovor s Hajdukom potpisao Danijel Subašić, nekadašnji hrvatski reprezentativni vratar koji je osvojio srebro na svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018.

Tagovi: Dario Melnjak, Hajduk, Danijel Subašić
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE