GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hajduk otkazao pripreme u Portugalu zbog deset zaraženih

Hajduk otkazao pripreme u Portugalu zbog deset zaraženih
PRIPREME
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.01.2022 / 18:08
Autor: SEEbiz / H
SPLIT - Zbog ukupno deset igrača i članova stožera nogometnog kluba Hajduk pozitivnih na koronavirusom taj je klub otkazao svoje pripreme u Portugalu na koje je trebao otputovati u subotu, 8. siječnja, izvijestili su u četvrtak iz Hajduka.

Uprava i sportski segment Kluba, kako se navodi na klupskoj stranici,donijeli su danas odluku o otkazivanju planiranih priprema u Portugalu gdje su prva momčad i stožer trebali boraviti od 8. do 23. siječnja.

"Imamo situaciju unutar momčadi gdje je utvrđeno da je ukupno 10 igrača i članova stožera pozitivno na Covid 19," rekao je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius.

Po njegovim riječima, Ajax je također potvrdio da napušta trening kamp u Portugalu, dok je Servette otkazao put čime su automatski otpale i planirane prijateljske utakmice s tim klubovima na planiranim pripremama u Portugalu.

"Iz tih razloga, ali prvenstveno zbog zaštite samih igrača i članova stručnog stožera, Klub je donio odluku da se neće otputovati na drugi dio priprema u Portugal, već će se nastaviti trenirati u Splitu," kazao je Nikoličius.

Liječnička služba. objasnio je on, od samog početka provodi pojačani nadzor, no, nažalost, situacija u Hrvatskoj i svijetu je takva da su u posljednjim danima zabilježeni rekordni slučajevi, a to nije zaobišlo ni nas ni druge klubove tako da su brojne momčadi prisiljene otkazati svoje pripremne baze.
"Želim napomenuti kako smo na samom početku planiran
ja predvidjeli i itekako bili svjesni opcije otkazivanja priprema te su naši troškovi pokriveni osiguranjem," rekao je Nikoličius.

Tagovi: Hajduk, Mindaugas Nikoličius
PROČITAJ I OVO
Pacersi i Knicksi idu u sedmu utakmicu
NBA PLAYOFF
Pacersi i Knicksi idu u sedmu utakmicu
NEW YORK - Košarkaši Indiana Pacersa podigli su se iz pepela i izjednačili seriju s New York Knicksima na 3:3.
Bjelica se ekspresno vraća trenerskom poslu?
POVRATAK
Bjelica se ekspresno vraća trenerskom poslu?
ZAGREB - Nenad Bjelica (52) je nedavno ostao bez posla nakon otkaza u Union Berlinu.
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
OBRANA
Futsal Dinamo je obranio naslov prvaka Hrvatske
ZAGREB - Futsal Dinamo je pobijedio Olmissum s 3:1 u rasprodanoj dvorani Dražena Petrovića te tako s ukupnih 3:2 u seriji osvojio naslov prvaka Hrvatske u futsalu.
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MEDIJI
Marca: Trenutak odluke za Modrića
MADRID - Luka Modrić mogao bi ostati u Real Madridu i nakon ove sezone. Isto vrijedi i za Tonija Kroosa, javlja Marca.
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
STAVOVI
Klopp: Glasao bih da se ukine VAR
ZAGREB - Predstavnici klubova iz engleske Premier lige glasat će sljedećeg mjeseca o ukidanju VAR-a, objavio je The Athletic u srijedu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE