GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hajduk u jednom danu ostao bez dva napadača

Hajduk u jednom danu ostao bez dva napadača
ODLASCI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.08.2023 / 12:12
Autor: SEEbiz
SPLIT - Zahuktava se i na Poljudu. Barem kada su u pitanju odlasci igrača. Naime, momčad Bilih napušta Slovenac Jan Mlakar, za kojeg će Bili od drugoligaša Pise dobiti tri milijuna eura, dok mladi Mate Antunović odlazi na posudbu u Monzu. Zanimljivo, obojica igraju na mjestu napadača

Kako piše Slobodna Dalmacija, Jan Mlakar ide u Pisu. Mogao je tamo i u siječnju 2022., ali Hajduk ga tada nije puštao, sad mu pak nije pravio smetnju.

Hajduk bi trebao inkasirati cca tri milijuna eura, točnije 2,8 milijuna plus bonusi, pa je lako zaokružiti na tri.

Mlakar je za Hajduk dosad nastupio 81 put, postigao 21 gol, uz tri asistencije.

NK Rudeš se oglasio: Nadamo se da je i Hajdukovom vodstvu u svečanoj loži bilo neugodno
Pisa se tako nakon godine i pol ipak domogla Hajdukova napadača, u Hajduku mogu biti zadovoljni poslom, tim prije što je u posljednje vrijeme Mlakar bio često na meti kritika kako svoju borbenu igre ne umije oploditi pogocima, a i trener Ivan Leko je navijestio svježu krv u napadu i potrebu za novim rješenjima. Mlakar oslobađa jedno mjesto na lijevom krilu.

U Hajduku su se 'odrekli' i ponajboljeg igrača juniorske momčadi Hajduka koju je vodio do finala Lige prvaka. A to je Mate Antunović, koji je ovog petka odletio u Milano. Mladi napadač Hajduka odlazi na posudbu u Monzu.

S obzirom da je ulazio u zadnju godinu ugovora s Bijelima, prije odlaska u Italiju morao je produžiti ugovor (do ljeta 2025.). Kako piše Dalmatinski portal, interes Monze za Antunovića traje već neko vrijeme, a talijanski prvoligaš ima i opciju otkupa njegovog ugovora.

Tagovi: Hajduk, Jan Mlakar, Mate Antunović
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE