GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji

Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.04.2024 / 20:07
Autor: SEEbiz / tportal
SPLIT - Jure Ivanković ima nezahvalan zadatak s Hajdukom privesti ovu turbulentnu sezonu kraju, a čelni ljudi 'bilih' već su krenuli u potragu za trenerom koji će momčad voditi u sljedećoj sezoni. Ako je vjerovati glasinama, pronašli su ga u Srbiji.

U ovom je trenutku nekoliko ozbiljnih kandidata za novog trenera Hajduka, puno je tu domaćih i stranih imena, a među njima je i Feđa Dudić (41), trenutno trener Radničkog 1923 iz Kragujevca, kluba koji je postao hit u prvenstvu Srbije.

Inače, Feđa Dudić je rođen u Sarajevu, dio igračke karijere proveo je u redovima Zagreba s kojim je 2002. godine osvojio naslov prvaka Hrvatske, a igrao je još i za Karlovac te Varaždin. U BiH je branio boje Sarajeva, Željezničara, Brotnja, tuzlanske Slobode, Travnika, Slavije Sarajevo i GOŠK-a iz Gabele.

U dresu Travnika je 2010. godine Dudić bio najbolji strijelac lige, te je sezone zabio 16 golova, a sa Sarajevom je 2005. godine osvojio Kup BiH. Isto je natjecanje, ali kao trener, osvojio s Veležom 2022. godine.

Dudić je trenersku karijeru započeo 2017. godine u GOŠK-u, a potom je vodio mostarski Velež, Sarajevo, a od ove je sezone trener Radničkog 1923 iz Kragujevca.

I baš je u Kragujevcu Dudić napravio pravo malo čudo, momčad kojoj su predviđali borbu za ostanak sad se bori za plasman u Europu te je dogurala i do polufinala Kupa.

Sam Feđa Dudić nije želio komentirati priče o odlasku u Hajduk, želi u miru završiti sezonu s Radničkim, a onda će odlučiti. Ponuda mu ne nedostaje, osim Hajduka za njega su zainteresirani i klubovi iz Saudijske Arabije. U ovom je trenutku Dudić ozbiljan kandidat i za preuzimanje reprezentacije BiH jer je dosadašnji izbornik Savo Milošević zbog neuspjeha u kvalifikacijama za EURO dobio otkaz...

Kako god bilo, Radnički iz Kragujevca teško će zadržati Feđu Dudića, a on još 'važe' hoće li krenuti put Splita ili će ga trenerska karijera odvesti dalje od ovih naših prostora...

Tagovi: dudić, hajduk, radnički, zagreb
PROČITAJ I OVO
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE