GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hajdukovi navijači odabrali željenog trenera

Hajdukovi navijači odabrali željenog trenera
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.04.2024 / 13:07
Autor: SEEbiz
SPLIT - Dok Hajdukov Nadzorni odbor svečano ne predstavi svoje veliko otkriće, nasljednika Lukše Jakobušića na čelu upravnog odbora, pitanje trenera je apsurdno.

Možda je u tim okolnostima i Jure Ivanković, ‘Erasmus trener‘, i najbolje rješenje. Iz pogona, a bez velikih pretenzija, piše Slobodna Dalmacija.

No, navijači splitskog kluba su nestrpljivi traže, kopaju, zovu... Zatrpali su tako i Instagram profil bivšeg trenera ‘bijeli‘ kojega mnogi nisu nikad prežalili.

- Ajde Valdase, vrati se - jedna je od mnogih poruka na ‘zidu‘ Valdasa Dambrauskasa.

- Vrime je - pišu neki navijači, dok drugi dobacuju - Split i Dalmacija te trebaju.

Kako to da je Nikoličius ostao na svojoj poziciji?! Evo što o drami na Poljudu kažu bivši igrači Hajduka

Hajduk je u rujnu 2022. na svojoj službenoj stranici objavio kako Valdas Dambrauskas više nije trener Hajduka. Podsjetimo, u posljednjem kolu Hajduk je tada remizirao na Šubićevcu, a gol je postigao njegov igrač na posudbi u Šibeniku U 97. minuti.

- Gospodin Valdas Dambrauskas od danas više nije trener prve momčadi HNK Hajduk. Sa sada već bivšim trenerom Bijelih, nakon obavljenog razgovora, dogovoren je sporazumni raskid suradnje. S njim odlaze i njegovi pomoćnici Marius Skinderis i Justinas Gasiunas - objavio je Hajduk 12. rujna 2022. godine.

Poraz od Šibenika nije bio razlog, već samo povod za nego u smjenu, zamjeralo mu se da nije razvio igru, da ovisi o Marku Livaji, da ne daje šansu mladima... Svoju je prvu šansu tada dobio Mislav Karoglan.

Dambrauskas je vodio OFI Kretu do prosinca 2023., a prije mjesec je dana sjeo na klupu Omonije

Tagovi: hajduk, torcida, dambrauskas, karoglan
PROČITAJ I OVO
Rangnick neće voditi Bayern
TRENERI
Rangnick neće voditi Bayern
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Ralf Rangnick odbacio je mogućnost da sljedeće sezone vodi momčad Bayerna iz Münchena, javlja njemačka tiskovna agencija dpa.
Jurić najavio odlazak iz Torina
TRENERI
Jurić najavio odlazak iz Torina
TORINO - Ivan Jurić preuzeo je talijanski Torino na početku sezone 2021./22., a talijanski mediji sve češće pišu da je njegov odlazak na kraju ove sezone već gotova stvar.
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
RUKOMET
Karabatić spomenuo trojicu Hrvata među najboljim rukometašima u povijesti
PARIZ - Nikola Karabatić je dao intervju za španjolski Mundo Deportivo povodom uzvratne utakmice PSG-a i Barcelone u Ligi prvaka.
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
USPJESI
Boston izbacio Miami i postao prva momčad u polufinalu Istoka
BOSTON - Boston Celticsi četvrta su momčad koja je izborila drugi krug ovogodišnjeg doigravanja NBA lige, a prva koja je to učinila u Istočnoj konferenciji.
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
NBA PLAYOFF
Dončić srušio Jordanov rekord i odveo Mavse do pobjede kod Clippersa
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Los Angeles Clipperse 123:93 na gostovanju u petoj utakmici prvog kruga doigravanja za prsten prvaka u NBA ligi i poveli 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE