GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Haller se vratio treninzima nakon raka testisa

Haller se vratio treninzima nakon raka testisa
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.10.2022 / 19:38
Autor: SEEbiz / H
DORTMUND - Napadač njemačkog bundesligaša Borussije Dortmund Sebastien Haller (28) vratio se treninzima tri mjeseca nakon operacije tumora testisa, objavili su njemački mediji.

Reprezentativac Obale Bjelokosti vratio se na travnjak u utorak. Ali ne u Borussiji Dortmund. Već u svom bivšem klubu Ajaxu.

"Pitao nas je može li doći na trening jer je u Amsterdamu na rehabilitaciji. Divno je što može biti s nama neko vrijeme," rekao je trener amsterdamskog kluba Alfred Schreuder na konferenciji za novinare.

Haller je karijeru počeo u Auxerreu, potom je igrao za Utrecht, Eintracht, West Ham te Ajax. U dresu nizozemskog prvaka je u 50 susreta zabio 32 gola, a ovoga ljeta je za 35 milijuna eura doveden u Borussiju kao zamjena za Norvežanina Erlinga Haalanda, koji je preselio u Manchester City.

Međutim, još nije upisao niti jedan nastup za Borussiju nakon što mu je u srpnju na trening kampu dijagnosticiran maligni tumor testisa. Haller je zbog bolesti morao na operaciju i od tada je podvrgnut kemoterapiji.

Prošli tjedan Haller se pojavio na dodjeli Zlatne lopte u Parizu i progovorio o svom zdravstvenom stanju.

"Sve je dobro. Ako sam danas ovdje, to je zato što je sve u redu, stvari idu najbolje što je moguće", rekao je 28-godišnji napadač.

Tagovi: Sebastien Haller, Borussia Dortmund
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE