GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Haller spreman za povratak nakon liječenja raka

Haller spreman za povratak nakon liječenja raka
DOBRE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.01.2023 / 20:25
Autor: SEEbiz / H

DORTMUND - Napadač njemačkog bundesligaša Borussije Dortmund Sebastien Haller (28) vratio se treninzima i spreman je za povratak nogometu nakon operacije i liječenja raka testisa.

Halleru je u srpnju prošle godine dijagnosticiran rak testisa, nakon čega je napadač Obale Bjelokosti operiran i podvrgnut kemoterapiji. Treninzima se vratio prošlog tjedna.

"Bilo je ovo teških šest mjeseci. Sretan što sam ovdje s dečkima i što mogu igrati po ovom sjajnom vremenu," kazao je 28-godišnji Haller novinarima u trening bazi u španjolskoj Marbelli.

Nada se kako bi mogao biti potpuno spreman za nastavak njemačkog prvenstva koje kreće za dva tjedna.

"Naravno da je sve moguće. Nemam ograničenja u svom umu. Jedini ljudi koji mi mogu dati ograničenja su trener i medicinsko osoblje," dodao je.

Haller je karijeru počeo u Auxerreu, potom je igrao za Utrecht, Eintracht, West Ham te Ajax. U dresu nizozemskog prvaka je u 50 susreta zabio 32 gola, a prošlog ljeta je za 35 milijuna eura doveden u Borussiju kao zamjena za Norvežanina Erlinga Haalanda, koji je preselio u Manchester City.

Haller je nastupao za sve mlađe uzraste francuske vrste, no od 2020. igra za Obalu Bjelokosti odakle je njegova majka. Za reprezentaciju Obale Bjelokosti je upisao 15 nastupa postigavši četiri gola.

Borussija se nakon prvog dijela njemačkog prvenstva nalazi na šestom mjestu sa 25 bodova, devet manje od lidera Bayerna.

Tagovi: Sebastian Haller, tumor, Borussia Dortmund
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE