GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Harden dodao Blazerse i Celticse na listu poželjnih

Harden dodao Blazerse i Celticse na listu poželjnih
TRAŽI TRADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.12.2020 / 18:06
Autor: SEEbiz / H
HOUSTON - Nastavljajući traženje opcija kako napustiti Houston, nezadovoljna zvijezda Rocketsa James Harden dodao je na svoju omiljenu listu klubova u koje želi biti prodan Boston Celticse i Portland Trail Blazerse.

Harden (31) je ranije obznanio da bi rado nastavio karijeru u Brooklyn Netsima ili Philadelphia 76ersima, a zatim je na popis dodao Miami Heat i Milwaukee Bucks, no za zadnja dva kluba se vjeruje da su odustali od Hardena.

Rocketsi su pokušali smiriti Hardena trgovinom kojom su poslali Russella Westbrooka u Washington Wizards, iz kojih su doveli Johna Walla, ali Harden izgleda čvrst u svojoj želji da ode. U ugovoru s Houstonom su mu preostale dvije sezone s ukupnom plaćom oko 85.5 milijuna dolara. Harden je u prošloj sezoni u 68 utakmica imao prosjek od 34.3 poena po utakmici, uz 6,6 skokova i 7,5 asistencija.

Trostruki najbolji NBA strijelac i bivši MVP lige trenutno je u izolaciji, a liga ga je kaznila s 50.000 dolara zbog kršenja protokola COVID-19 kad je nazočio privatnoj zabavi u zatvorenom prostoru.

Otvaranje sezone Rocketsa protiv Oklahoma City Thundera odgođeno je u srijedu jer Houston nije imao dovoljno igrača zbog pozitivnih nalaza na testovima i ozljeda.

Tagovi: James Harden, Houston Rockets, Russell Westbrook, Boston Celtics, Portland Trailblazers
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE