GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Harden ostaje u Sixersima, Beal u Wizardsima

Harden ostaje u Sixersima, Beal u Wizardsima
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.06.2022 / 08:13
Autor: SEEbiz / H
PHILADELPHIA - Zvijezda Philadelphia 76ersa James Harden neće aktivirati svoju opciju od 47 milijuna dolara za još jednu sezonu kako bi omogućio klubu, u kojem se očekuje da će ostati, da se ojača, izvijestili su američki mediji u srijedu.

Prema pisanju američkih medija, Harden, koji se pridružio momčadi u veljači iz Brooklyn Netsa, bio bi spreman primiti manju plaću nego što bi mogao zahtijevati. Izgledi da će se odlučiti tražiti duži, veći ugovor na tržištu na kojem nema mnogo opcija sa 33 godine, nije baš vjerojatno.

Philadelphia Inquirer najavljuje mogući dolazak PJ Tuckera, koji je igrao s Hardenom u Houstonu, kada je ondje generalni menadžer bio sadašnji predsjednik Philadelphije Daryl Morey.

Harden (32) je proveo više od osam sezona u Houstonu prije nego što je razmjenom prešao Netse u siječnju 2021.

Prošlu sezonu kada je prešao iz Brooklyna u Sixerse u prosjeku je zabijao 22 koša i upisivao 10,3 asistencije u 65 utakmica.

Philadelphia unatoč Hardenu i Joelu Embiidu ipak nije prošla drugi krug doigravanja.

Nakon eliminacije protiv Miamija, Harden je rekao da želi ostati u Philadelphiji i učiniti sve što može da pomogne momčadi da ojača. Također je svoju opciju igrača vrijednu 36,4 milijuna dolara za sljedeću sezonu da postane slobodan igrač odbio aktivirati i član Washington Wizardsa Bradley Beal.

Ovaj potez ne znači nužno da će Bealovo vrijeme u Washingtonu završiti nakon 10 sezona. Njegove opcije uključuju potpisivanje maksimalnog petogodišnjeg ugovora da ostane s Wizardsima ili sklapanje četverogodišnjeg ugovora s drugom momčadi kao neograničeno slobodan igrač.

Beal, koji je u utorak napunio 29 godina, trostruki je All-Star igrač koji je dvaput u sezoni u prosjeku postizao više od 30 poena po utakmici.

Prošle sezone Beal je prosječno zabijao 23,2 koša uz 6,6 asistencija i 4,7 skokova u samo 40 utakmica. U veljači je podvrgnut operaciji na lijevom zglobu na kraju sezone.

Beal, treći izbor na draftu 2013., ima prosjek karijere od 22,1 poen, 4,2 asistencije i 4,1 skok u 645 utakmica s Washingtonom.

Tagovi: James Harden, Bradley Beal, Philadelphia 76ers
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE