GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Harden se zapustio, pojavio se na parketu s očitim viškom kilograma

Harden se zapustio, pojavio se na parketu s očitim viškom kilograma
UDEBLJAO SE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.12.2020 / 08:29
Autor: SEEbiz / Index.hr
HOUSTON - Višetjedna saga o Jamesu Hardenu nastavila se sinoć kad se bivši MVP konačno pojavio u javnosti i zaigrao na predsezonskoj utakmici Houston Rocketsa.

Bradata superzvijezda tijekom stanke između sezona prilično se zapustila i prezentirala se u puno popunjenijem izdanju od onog kojeg se sjećamo.

Povratnik u momčad za koju više ne želi igrati na parketu je proveo 21 minutu i postigao 12 koševa u pobjedi nad San Antonio Spursima 112:98, koju je zasjenila teška ozljeda mladog igrača Rocketsa Chrisa Clemonsa.

Harden je nakon završetka prošle sezone i odlazaka generalnog menadžera Daryla Moreya i trenera Mikea D'Antonija zatražio trejd, po mogućnosti u Brooklyn Netse ili Philadelphia 76erse. Na dan kad je trebao stići u Houston i otići u karantenu pred početak priprema, Harden je bio na rođendanskoj zabavi prijatelja repera i u striptiz klubu se razbacivao novčanicama.


Iako nije odustao od želje za trejdom, najavio je klubu da će se nadalje ponašati profesionalno, ali je ipak nakon utakmice nonšalantno izbjegao medije kako ne bi morao govoriti o aktualnoj situaciji.

Isto je nedavno učinio Kyrie Irving iz protesta zbog "krive slike koju mediji stvaraju o njemu" pa se predomislio nakon što ga je NBA liga kaznila s 25.000 dolara, a i mnogi kolege su ga uvjeravali da se uozbilji, poput Damiana Lillarda koji mu je banuo u Instagram Live i ljubazno ga zamolio da počne razgovarati s novinarima.

Tagovi: James Harden, Houston Rockets
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE