GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hat-trick Lewandowskog za pobjedu Bayerna

Hat-trick Lewandowskog za pobjedu Bayerna
BUNDESLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.10.2020 / 17:54
Autor: SEEbiz / H
MUNCHEN - Njemački i europski nogometni prvak Bayern u subotu je ostvario svoju četvrtu pobjedu u novoj sezoni Bundeslige, tako što je u Muenchenu svladao Eintracht sa 5-0 (2-0) uz tri pogotka svog najboljeg strijelca i igrača Poljaka Roberta Lewandowskog.

Poljski napadač je postigao prva tri pogotka u uvjerljivoj pobjedi svoje momčadi. U 10. minuti Lewandowski je u pogodak pretvorio idealno dodavanje Kingsleyja Comana, na 2-0 je povisio u 26. minuti preciznim udarcem glavom nakon udarca iz kuta Joshue Kimmicha, a za treći gol mu je u 60. minuti asistirao Douglas Costa.

Uvjerljiv nastup Bayerna začinio je Leroy Sane pogotkom u 72. minuti, a konačnih 5-0 postavio je u 90. minuti Englez Jamal Musiala.

Bayern je sa 12 bodova ostao na drugom mjestu i jedan bod iza vodećeg RB Leipziga koji je na svom terenu svladao berlinsku Herthu sa 2-1 (1-1). Gosti su poveli u 8. minuti pogotkom Cordobe, ali već u 11. minuti za Leipzig je izjednačio Upamecano. Od 50. minute gosti su igrali s igračem manje zbog isključenja Zeefuika koji je u igru ušao na početku drugog poluvremena, a brojčanu prednost je domaća momčad iskoristila u 76. minuti kad je pobjednički pogodak iz kaznenog udarca postigao Sabitzer.

Borussia Moenchengladbach je preokretom došla do pobjede 3-2 kod Mainza. Gosti su poveli u 15. minuti pogotkom Stindla, da bi Mateta s dva gola (23, 36) donio prednost Mainzu do kraja prvog poluvremena. U posljednjih 15 minuta uslijedio je preokret Borussije golovima Hofmanna (75) iz penala i Gintera (83).

Union i Freiburg su u Berlinu odigrali 1-1. Poveli su gosti preko Grifa (34), a izjednačio je Andrich (36).

Vodeći RB Leipzig ima 13 bodova, jedan više od Bayerna. Treća je Borussia Dortmund sa devet bodova i utakmicom manje koju će odigrati na svom stadionu večeras od 18.30 sati protiv Schalkea.

Tagovi: Robert Lewandowski, Kingsley Coman, Bayern, Leroy Sane
PROČITAJ I OVO
Hrgović će uskoro imati meč karijere
BOKS
Hrgović će uskoro imati meč karijere
ZAGREB - Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović će 1. lipnja u Rijadu na Matchroom vs. Queensberry: 5v5 priredbi odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois.
Sigurdsson se uoči turnira u Norveškoj odrekao jednog od najiskusnijih rukometaša
IZBORNIK
Sigurdsson se uoči turnira u Norveškoj odrekao jednog od najiskusnijih rukometaša
ZAGREB - Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Dagur Sigurdsson objavio je popis igrača za skorašnji pripremni turnir u Oslu od 6. do 12. svibnja 2024. godine.
HNS ne smije organizirati navijačke zone u Hrvatskoj i Njemačkoj tijekom Eura
ODLUKE
HNS ne smije organizirati navijačke zone u Hrvatskoj i Njemačkoj tijekom Eura
ZAGREB - Hrvatski nogometni savez neće sudjelovati u organizaciji navijačkih zona tijekom Eura 2024. zbog marketinških uvjeta koje je postavila UEFA.
Francuzi spremaju rezervni plan za Olimpijadu zbog straha od terorizma
STRAH OD TERORIZMA
Francuzi spremaju rezervni plan za Olimpijadu zbog straha od terorizma
PARIZ - Francuski predsjednik Emmanuel Macron pokrenuo je odbrojavanje 100 dana do Olimpijskih igara u Parizu u ponedjeljak pritom umirujući javnost glede sigurnosti oko ceremonije otvaranja na Seini,priznavši po prvi put postojanje planova B i C u slučaju terorističke prijetnje.
Stanišić srušio rekord star 55 godina
REKORDI
Stanišić srušio rekord star 55 godina
LEVERKUSEN - Pobjedom nad Werder Bremenom Bayer Leverkusen osigurao je prvu povijesnu titulu prvaka Njemačke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE