GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hezonja prosječan u domaćem porazu Uniksa

Hezonja prosječan u domaćem porazu Uniksa
EUROLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.12.2021 / 21:08
Autor: SEEbiz
KAZANJ - Košarkaši grčkog Olympiacosa kao gosti su u produžetku svladali ruski Uniks sa 87-84 u dvoboju 13. kola Eurolige odigranom u petak u Kazanju, a za domaću momčad koju vodi Velimir Perasović hrvatski reprezentativac Mario Hezonja ubacio je 11 koševa.

Hezonja je uz to imao sedam skokova, četiri asistencije i četiri ukradene lopte, a jednom od njih je omogućio svojoj momčadi da pri kraju osnovog dijela utakmice nadoknadi zaostatak i izbori dodatnih pet minuta. Dubrovčanin je na kraju produžetka imao šut za tricu kojom je utakmicu mogao odvesti u novih dodatnih pet minuta, ali je lopta završila na prvom obruču. Hezonja je trice gađao 2/8, a iz igre 3/14.

Olympiacos su do pobjede predvodili Saša Vezenkov sa 22 koša i sedam skokova te Kostas Sloukas sa 12 poena i osam asistencija. Kod Uniksa su najbolji bili Lorenzo Brown sa 21 košem i Isaiah Canaan sa 20.

Tagovi: Mario Hezonja, Uniks, Velimir Perasović, Olympiacos
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE