GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HNS promijenio kamp u Dohi za Svjetsko prvenstvo

HNS promijenio kamp u Dohi za Svjetsko prvenstvo
KAMP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.04.2022 / 14:34
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Hrvatski nogometni savez iskoristio je mogućnost zamjene prioritetne opcije za bazni kamp reprezentacije tijekom Svjetskog prvenstva ove godine u Katru pa će "Vatreni" tijekom turnira boraviti u hotelu Hilton Doha, priopćili su iz nacionalne krovne nogometne organizacije.

Do promjene i brze reakcije HNS-a došlo je nakon što je jedna od reprezentacija koja se nije uspjela u ožujku plasirati na SP izgubila pravo rezervacije hotela, a osnovni motiv za takav potez bili su nogometni uvjeti.

"Dusit je izvrstan hotel koji je zadovoljavao sve naše uvjete, no kada se ukazala prilika rezervirati ovaj kamp brzo smo reagirali, napravili inspekcijski posjet i brzo se sve dogovorili s izbornikom i kapetanom koji su podržali tu promjenu. Glavna prednost je trening centar koji je puno bliže hotelu i koji ima bolje uvjete za igrače, a to nam je bio prioritet u izboru", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Zadovoljstvo ovom promjenom iskazao je i izbornik Zlatko Dalić.

"Sjajno je Savez reagirao u manje od 24 sata, čim se ukazala ta šansa da uđemo u Hilton. Dusit je odličan hotel, ali ovdje imamo objektivno puno bolji trening centar, s kakvim smo se upoznali tijekom ove akcije i koji će nam zaista osigurati savršene uvjete za rad. K tomu, igračima će biti puno ugodnije kada mogu na svježem zraku popiti kavu i družiti se tijekom dana, što je u klasičnim gradskim hotelima poput Dusita puno teže."

HNS konačan ugovor o korištenju treba sklopiti do 30. travnja, do kada sve reprezentacije imaju pravo promjene baznog kampa.

Tagovi: Hrvatski nogometni savez, Doha, Zlatko Dalić
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE