GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hodgson: Moramo odigrati ostatak sezone u Premier ligi

Hodgson: Moramo odigrati ostatak sezone u Premier ligi
STAVOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.04.2020 / 08:34
Autor: SEEbiz / H

LONDON - Kada prestane ova kriza izazvana koronavirusom moramo odigrati ostatak sezone u Premier ligi kako se ne bi doveli u situaciju da se za stolom odlučuje tko će biti prvak, a tko će ispasti iz lige, izjavio je trener Crystal Palacea Roy Hodgson.

"Znam da nas čeka puno problema kad dobijemo dozvolu za nastavak sezone. Radit ćemo u restriktivnim uvjetima, morat ćemo odigrati preostalih devet kola u kratkom vremenskom razdoblju, imat ćemo manje vremena da se pripremimo za novu sezonu, ali bolje je da odigramo ovu sezonu do kraja negoli da se za stolom odlučuje tko će biti prvak, tko će u Ligu prvaka, a tko će ispasti iz lige", izjavio je trener Crystal Palacea.

Njegov klub nalazi se u sredini tablice, na 11. mjestu. Ima 39 bodova i ne moraju brinuti za opstanak, a još imaju šanse za Europsku ligu.

Nogometna natjecanja u Engleskoj su suspendirana od 13. ožujka, a devet kola prije kraja prvenstva vodeći Liverpool ima 25 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Manchester City i nedostaje mu još samo šest bodova da bi i teoretski osigurao naslov, prvi nakon 30 godina.

Tagovi: Roy Hodgson, Premier league, Crystal Palace
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE