GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrgović konačno saznao ime protivnika

Hrgović konačno saznao ime protivnika
BOKS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.08.2020 / 10:56
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Po prvi puta nakon prosinca prošle godine u ringu ćemo ugledati Filipa Hrgovića.

Najbolji hrvatski boksač u akciju se vraća 26. rujna, a protivnik će mu biti češki borac Ondrej Pala (33-5, 23 KOs). Njihov meč trebao bi se održati u Struer Energi Parku u Danskoj.

"Veselim se povratku u ring, nisam boksao 10 mjeseci. Moram ostati aktivan i trebaju mi nastupi stoga mi je vrlo važno da se uskoro borim. Uzbuđen sam i zbog nastupa u Danskoj, tamo još nisam bio. Borio sam se diljem svijeta, ali u Danskoj nikada tako da sam uzbuđen što ću imati priliku pokoriti novi teritorij", komentirao je Filip veliku vijest.

Kao što je i rekao, 'El Animal' namjerava biti što aktivniji pa bi ga tako nakon nastupa protiv Pale mogli do kraja godine još jednom vidjeti u ringu.

"Ako sve dobro prođe u ovoj borbi, borit ću se ponovno u SAD-u. Što znači da već imam dogovorena dva meča u dva mjeseca. Prođe li sve kako treba, onda se nadam novom nastupu krajem 2020. godine. Spremit ću se kao da boksam za svjetski naslov! ", izjavio je Hrgović.

O nadolazećem susretu oglasio se i protivnik 28-godišnjeg Hrvata.

"Tijekom svoje karijere davao sam puno izjava pred svoje nastupe i dosta mi je toga. Sve što imam za reći bit će rečeno nakon prvog zvona. Volim ovaj sport i dolazim se boriti", kratak je i jasan bio 36-godišnjak iz Praga.

Oduševljen zbog Hrgovićevog povratka u ring bio je i njegov promotor Nisse Sauerland.

"Vrlo je važno da Filip bude aktivan. Nakon što je COVID odgodio naše planove, sada želimo osigurati da se on redovito bori. Imamo velike planove za 2021. godinu, a pobjeda u 26. rujna, a potom i nastup u SAD-u trebali bi nas staviti u savršenu poziciju", izjavio je Sauerland.

Nije izostao ni komentar Eddieja Hearna, Hrgovićevog kopromotora.

"Sjajno je što se Filip vraća u akciju i to s dvije uzastopne borbe", poručio je čelnik Matchroom Boxinga.

"On uvijek s opakim namjerama stiže u ring i nakon onakve destruktivne izvedbe u Saudijskoj Arabiji on jedva čeka povratak. Kao što je Nisse rekao, održavanje Filipa aktivnim je ključno za potvrđivanje njegovog statusa kao TOP 10 teškaša svijeta i pravu prijetnju velikim imenima u toj kategoriji", dodao je Hrgovićev menadžer Željko Karajica.

Tagovi: Filip Hrgović, Ondrej Pala, Nisse Sauerland
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE