GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatska dobila jednu od lakših skupina, Dalić i Kustić zadovoljni

Hrvatska dobila jednu od lakših skupina, Dalić i Kustić zadovoljni
KVALIFIKACIJE ZA EP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.10.2022 / 15:16
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatska je doznala protivnike u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje će se 2004. igrati u Njemačkoj.

Vatreni su u skupini D izvukli Wales, Armeniju, Tursku i Latviju. Skupinu je za službenu stranicu HNS-a prokomentirao izbornik Zlatko Dalić.

"Možemo biti zadovoljni skupinom, uglavnom smo izbjegli reprezentacije koje smo željeli izbjeći, pogotovo iz druge jakosne skupine. Iz četvrte jakosne skupine izvukli smo Tursku koja je možda najnezgodnija momčad, ali naravno da smo favoriti skupine. Igrat ćemo protiv Walesa koji nam je poznat iz prošlih kvalifikacija za Euro, jedini problem koji se može pojaviti su daleka putovanja. Optimisti smo, ali respektiramo naše protivnike, ne smijemo se opustiti i moramo napraviti dobru analizu protivnika, pogotovo Latvije i Armenije, koje nam nisu poznate", rekao je Dalić, a komentarima se pridružio predsjednik nogometnog saveza, Marijan Kustić:

"Zadovoljni smo ždrijebom, bitno je da smo iz drugog i trećeg pota izbjegli najteže reprezentacije, iz četvrtog smo dobili Tursku koja je vrlo kvalitetna reprezentacija. Uvažavamo sve protivnike u skupini, ali vjerujem u našu reprezentaciju. Ako budemo na željenoj razini, sigurno možemo napraviti dobar rezultat i kvalificirati se na Europsko prvenstvo u Njemačkoj."

Tagovi: hrvatska nogometna reprezentacija, Zlatko Dalić, Marijan Kustić
PROČITAJ I OVO
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
SLUŽBENA POTVRDA
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
LIVERPOOL - Dosadašnji trener nizozemskog Feyernooda, Arne Slot, imenovan je novim trenerom Liverpoola.
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
IZBOR
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
BERLIN - Florian Wirtz (21) iz prvaka Bayer Leverkusena izabran je za nogometaša sezone u Bundesligi nakon što je veznjak pomogao svom klubu u osvajanju titule, objavio je Njemački nogometni savez.
Dalić objavio popis za Euro
POPIS
Dalić objavio popis za Euro
ZAGREB - Zlatko Dalić objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo, koje počinje 14. lipnja. Dalić je na preliminarni popis stavio 26 igrača, a devet je dobilo pretpoziv.
Osijek smijenio Zorana Zekića
SMJENA
Osijek smijenio Zorana Zekića
OSIJEK - Zoran Zekić (50) od sljedeće sezone neće biti trener Osijeka. Dan nakon pobjede nad Rijekom i izborenim četvrtim mjestom u SuperSport HNL-u Osijek je otpustio trenera.
Guardiola šokirao navijače Cityja
NAKON SLAVLJA
Guardiola šokirao navijače Cityja
MANCHESTER - Manchester City je obranio naslov prvaka engleske Premier lige nakon što je pred svojim navijačima u posljednjem kolu pobijedio West Ham 3:1. No, u jeku slavlja sve je šokantnom najavom pokvario trener 'građana' Pep Guardiola.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE