GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatska nogometna liga mogla bi se nastaviti krajem svibnja

Hrvatska nogometna liga mogla bi se nastaviti krajem svibnja
HNL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.04.2020 / 16:18
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Premijer Andrej Plenković na današnjoj je press konferenciji predstavio tri faze ublažavanja mjera, a već u prvoj, koja počinje 27. travnja, bit će omogućeni treninzi sportašima prve i druge kategorije individualnih sportaša te treninzi seniorskih ekipa koje se natječu u najvišem rangu natjecanja.

To se, dakle, odnosi na sve nogometne prvoligaše, koji će u ponedjeljak moći započeti prave pripreme za nastavak sezone.

HNS je ranije predstavio tri opcije za nastavak ligaške sezone, od kojih je ona prva već propala, ali ova odluka ostavlja mogućnost da se liga nastavi u drugom predviđenom terminu 30. svibnja.

Sigurno je da će se za početak igrati bez publike, odnosno na gotovo potpuno praznim stadionima, jer odluka o zabrani javnih okupljanja ostaje na snazi.

Ovo je kalendar koji je skicirao HNS ako bude moguće nastaviti natjecanje krajem svibnja: Ako se natjecanje u 1. i 2. HNL nastave 30. svibnja, sve može biti gotovo do 25. srpnja, što je u skladu s Uefinim zahtjevom da se sve domaće lige okončaju do kraja srpnja. Ostalo bi i vremena da se vikend nakon posljednjeg kola odigra finale Kupa te kvalifikacije za prvu ligu.

Tagovi: Hrvatska nogometna liga, Hrvatski nogometni savez
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE