GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatska zabila deset komada amaterima iz San Marina

Hrvatska zabila deset komada amaterima iz San Marina
UVJERLJIVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.10.2020 / 19:56
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Hrvatska reprezentacija je u kvalifikacijama za Euro 2021. u Kranjčevićevoj pregazila amatere iz San Marina 10:0.

Fantastičan je bio Luka Ivanušec koji je zabio hat-trick uz dvije asistencije, dva gola zabio je Darko Nejašmić, a u strijelce su se još upisali Kulenović, Špikić, Vizinger i Gvardiol.

Grčka je neočekivano izgubila u Litvi 2:0 i momčad Igora Bišćana sad je u odličnoj situaciji od kraja kvalifikacija iz kojih na Euro ide devet pobjednika skupina i pet najboljih drugoplasiranih momčadi.

Hrvatska je protiv San Marina povela već u 2. minuti, a jedino što nitko nije znao je koliko će Bišćanova momčad zabiti golova. Zaustavila se na okruglih deset, pet u prvom i pet u drugom poluvremenu.

Već u 2. minuti Ivanušec je lijepo asistirao Kulenoviću koji je rutinski zabio za 1:0, a nakon što je Hrvatska promašila pet prilika Lovro Majer je u 23. minuti povisio na 2:0. Dinamov veznjak sjurio se prema šesnaestercu gostiju i onda fantastičnim udarcem s 23 metar od grede spremio loptu u sami kut.

Hrvatska je imala 86 posto posjeda lopte, a u 34. minuti Ivanušec prolazi čitavu obranu San Marina i nesebično poslužuje Špikića, a igrač Gorice lijepo pogađa suprotni kut za 3:0. U sljedećem napadu golman San Marina skinuo je čisti zicer Kulenoviću, a u 40. minuti nije mogao ništa nakon još jedne krasne solo akcije Ivanušeca koji mu je zabio u prvi kut za 4:0. Dinamov igrač je minutu prije kraja poluvremena proigrao Kulenovića čiji udarac golman brani da bi Ivanušec s pola metra odbijanac ugurao u gol za 5:0.

Golijada Hrvatske nastavila se i u drugom poluvremenu, a otvorio ju je Darko Nejašmić. Hajdukov igrač je u 51. minuti dobro ispratio akciju Hrvatske i na drugoj stativi zakucao loptu u gol za 6:0, a samo pet minuta kasnije je u gol pospremio krasnu asistenciju Bistrovića koji ga je našao iza leđa obrane San Marina.

Nakon što je promašila nekoliko stopostotnih prilika, Hrvatska je u 73. minuti povela 8:0 krasnim golom igrača utakmice Luke Ivanušeca koji je s desetak metara zakucao loptu u gol. Na 9:0 povisio je Dario Vizinger koji je u 79. minuti odbijanac pospremio u prazan gol, a jubilarni deseti gol je dvije minute kasnije na ubačaj Majera iz kornera zabio Joško Gvardiol.

Hrvatska se ovom pobjedom napunila samopouzdanjem uoči utorka i vrlo važnoga gostovanja kod Grčke.

Foto: Cropix

Tagovi: hrvatska U-20 reprezentacija, Dario Špikić, Luka Ivanušec, Joško Gvardiol, Igor Bišćan, Lovro Majer
PROČITAJ I OVO
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
BOKS
Hrgović: Ako izgubim sljedeći meč, idem u mirovinu
ZAGREB - Filip Hrgović (17-0, 14 KO) 1. lipnja će u Rijadu na priredbi Matchroom vs. Queensberry: 5v5 odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois (20-2, 19 KO).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE