GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatski košarkaši će plasman u Tokio tražiti uz podršku publike na tribinama

Hrvatski košarkaši će plasman u Tokio tražiti uz podršku publike na tribinama
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.06.2021 / 17:40
Autor: SEEbiz / H
SPLIT - Olimpijski kvalifikacijski turnir u košarci od 29. lipnja do 4. srpnja u Spaladium Areni odigravat će se u nazočnosti publike, izvijestili su iz Grada.

Na zahtjev Hrvatskog košarkaškog saveza i uz potporu načelnika Stožera civilne zaštite Grada Splita Bojana Ivoševića, suglasnost za nazočnost publike uz poštivanje epidemioloških mjera dao je županijski stožer civilne zaštite.

"Prisustvo publike podrazumijeva poštivanje epidemioloških mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske utvrđene u Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, što znači da se mora provoditi mjera fizičkog distanciranja odnosno održavati razmak među osobama od najmanje dva metra, a nadalje, prisutni gledatelji, tehničko i organizacijsko osoblje moraju ispunjavati jedan od sljedećih uvjeta: da su prije više od 14 dana primili drugu dozu cjepiva, da su preboljeli bolest COVID-19 u posljednjih 180 dana, da su preboljeli bolest i cijepili se jednom dozom ili da su unatrag 72 sata bili negativni na PCR testu ili unatrag 48 sati bili negativni na brzom antigenskom testu", navode iz Banovine, a prenosi Dalmatinski portal.

Hrvatska će protiv Brazila igrati 30. lipnja od 20 sati, a dan poslije protiv Tunisa u isto vrijeme. Brazil i Tunis će igrati 29. lipnja, također od 20 sati.

Utakmice u skupini A će započinjati u 16:30 sati. Prvog dana će se sastati Njemačka i Meksiko, 30. lipnja će igrati Meksiko i Rusija, a 1. srpnja Rusija i Njemačka.

Samo pobjednik turnira ide u Tokio.

Tagovi: hrvatska košarkaška reprezentacija, dvorana Gripe
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE