GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatsko novinarsko društvo reagiralo na sramotan istup Igora Tudora

Hrvatsko novinarsko društvo reagiralo na sramotan istup Igora Tudora
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.07.2020 / 21:58
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon subotnje konferencije za medije Hajdukova trenera Igora Tudora oglasili su se i iz HND-a.

"Kako biste ocijenili igru svoje momčadi u post-korona eri i koji segment biste izdvojili kao najbolji i najreprezentativniji?"

To pitanje je Igoru Tudoru na subotnjoj konferenciji za medije postavio kolega Antonio Juričić iz Slobodne Dalmacije.

Na jedno sasvim legitimno i normalno pitanje umjesto normalnog odgovora dobio je ovo:

"Prvo, ako mi dozvoliš, ja bih čestitao tebi i obznanio jednu veselu vijest. Čujem da ideš u trenera i da postaješ pomoćni trener juniora Solina, tako da ti čestitam. Nije to mala stvar ne samo za tebe nego i Solin i Hajduk, a možda i šire. Uvjeren sam da će Solin u vrlo kratkom vremenu napraviti jedan nogometni spektakl, jedan miks igre Manchester Cityja i Liverpoola i možda malo onako za svoj gušt Burnleyeve igre na kontre gdje ćeš sigurno ti znati hoće li ići duga na Matu ili Jozu. Veseli me jer će napokon nogometni sladokusci ići pogledati dobar nogomet u Solin, ja ću biti tamo na prvoj utakmici i imaš moju punu podršku. Uvjeren sam da ćeš u kratkom vremenu napraviti jako puno s tim juniorima. Jedina stvar koje se bojim da Brba i ovi koji budu vodili Hajduka tada da neće biti dovoljno brzi da te dovedu ovdje i da će te uzeti netko, a to bi bila prava šteta."

Trener Hajduka izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a bilo je zanimljivo primijetiti kako su njegove riječi osudili i brojni navijači Hajduka. Većina njih se zgražala nad ovakvim pristupom trenera njihova kluba, ne smatrajući ovakav način dostojnim imena i veličine Hajduka.

Poslije svega se oglasilo i Hrvatsko novinarsko društvo:

"Sramotan, podcjenjivački istup Hajdukova trenera prema kolegi novinaru Slobodne Dalmacije Antoniju Juričiću. Da, da, gospodine Tudor, novinari su u ovoj zemlji krivi za sve pa za i loše rezultate Hajduka", poručili su iz HND-a.

Foto: Hajduk.hr

Tagovi: Hrvatsko novinarsko društvo, Igor Tudor, Hajduk, Antonio Juričić, Slobodna Dalmacija
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE