GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvoje Horvat novi izbornik hrvatskih rukometaša

Hrvoje Horvat novi izbornik hrvatskih rukometaša
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.01.2021 / 13:50
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) na telefonskoj je sjednici u četvrtak prihvatio ostavku izbornika muške seniorske reprezentacije Line Červara te za njegovog nasljednika imenovao dosadašnjeg Červarova pomoćnika Hrvoja Horvata.
Červar, koji je ujedno i Koordinator za muški rukomet, Upravnom je odboru predložio tri kandidata za novog izbornika, uz Horvata kandidati su bili Slavko Goluža i Ivano Balić.

Utvrđeno je da Ivano Balić, nažalost, nema potrebnu diplomu za obavljanje izborničke funkcije, a od dva preostala kandidata Upravni odbor je većinom glasova, uz jedan glas protiv, i jedan suzdržan te neizjašnjavanje jednog člana koji je zauzet radnim obvezama, odlučio zadržati kontinuitet u radu reprezentacije te je donio odluku o imenovanju Hrvoja Horvata.

"Hvala Upravnom odboru koji mi je ukazao povjerenje. Iznimno sam sretan. Želio bih se zahvaliti i cijelom Hrvatskom rukometnom svezu za ovih osam godina koliko sam radio s mlađim dobnim uzrastima i kao pomoćnik Line Červara. Kroz sve te godine skupio sam puno iskustva i znanja i vjerujem da će mi ono pomoći u vođenju hrvatske muške seniorske reprezentacije. Hvala dakako i gospodinu Lini Červaru koji me predložio. Svjestan sam kolika je to odgovornost i obveza, ali vjerujem da mogu odgovoriti svim izazovima i uspješno voditi Hrvatsku", rekao je Horvat kojemu će prvi izbornički zadatak biti prolazak kvalifikacijske skupine za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju početkom ožujka.

Hrvatska će u kvalifikacijskoj skupini u Montpellieru igrati s domaćinom Francuskom, Portugalom i Tunisom, a plasman na OI izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije na turniru.
Tagovi: Hrvoje Horvat, Lino Červar, Slavko Goluža, Ivano Balić
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE