GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

I Filip Ivić se vraća u PPD Zagreb

I Filip Ivić se vraća u PPD Zagreb
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.03.2021 / 15:10
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Rukometni klub PPD Zagreb za sljedeću je sezonu osigurao povratak još jednog hrvatskog reprezentativca potpisavši jednogodišnji ugovor s 28-godišnjim vratarom Filipom Ivićem koji se nakon pet godina vraća u matični klub.

Ivić će se tako pridružiti reprezentativnim kolegama, kružnom napadaču Željku Musi i desnom krilu Ivanu Čupiću koji su pojačali hrvatskog prvaka za sljedeću sezonu.

Ivić je tijekom 13 godina provedenih u Zagrebu stekao naklonost navijača, a njegove vratarske kvalitete prepoznali su i veliki europski klubovi pa je 2016. prešao u poljski Vive Kielce u kojem je proveo tri sezone. Potom je jednu sezonu branio u njemačkom Gummersbachu, da bi prošle godine stigao u Celje PL.

"Prije svega se moram zahvaliti rukometnom klubu Celje PL s kojim sam dogovorio raskid ugovora. Zaista mi je tamo bilo lijepo ovih godinu dana i hvala im na korektnom i profesionalnom odnosu te im želim sreću u budućnosti. Htio sam se vratiti u Zagreb kako bi klub vratio na pobjedničke staze uz već poznata pojačanja od sljedeće sezone. Sigurno neće biti ni lagano, ni jednostavno, jer je EHF Liga prvaka iz godine u godinu sve jače natjecanje. Vjerujem u svoj klub, dobro se osjećam i siguran sam da ću opravdati svoj dolazak. Veseli me što ću biti doma gdje su mi svi prijatelji i rodbina, ali i klub u kojem sam proveo najljepše trenutke. Jedva čekam novu sezonu i prvu utakmicu u Zagrebovom dresu", izjavio Filip Ivić nakon potpisivanja ugovora.

Tagovi: Filip Ivić, PPD Zagreb, Željko Musa, Ivan Čupić
PROČITAJ I OVO
Neočekivani potez Novaka Đokovića
TENIS
Neočekivani potez Novaka Đokovića
MADRID - Neočekivana vijest dolazi iz Madrida. Nakon poraza u Monte Carlu u polufinalu protiv Caspera Ruuda, odlučio je da neće igrati Mutua Madrid Open.
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE