GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

I Kuznjecova otkazala US Open

I Kuznjecova otkazala US Open
OTKAZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.08.2020 / 21:38
Autor: SEEbiz / H

MOSKVA - Ruska tenisačica Svetlana Kuzjecova, osvajačica US Opena 2004., odustala je od nastupa na tom grand slam turniru ove godine zbog pandemije Covida-19.

"Zbog nepovoljne situacije vezane za koronavirus donijela sam tešku odluku da ne sudjelujem na US Openu", objavila je 35-godišnja tenisačica na svom Instagram profilu.

Trenutačno 32. na WTA ljestvici propustit će i turnir u Cincinnatiju koji je prebačen u New York u "balon" na Flushing Meadowsu sljedeći tjedan točno prije početka grand slama 31. kolovoza (do 13. rujna).

"Razočarana sam jer sam čekala te turnire, ali pandemija je poremetila sve planove", dodala je. "Nadam se da će situacija u svijetu postati stabilnija za sljedeća natjecanja."

Kuznjecova se tako priključila sve duljoj listi teisačica i tenisača koji su otkazali svoj nastup na ovom turniru.

Prva tenisačica svijeta Australka Ashleigh Barty, Ukrajinka Elena Svitolina (WTA-5.) i Nizozemka Kiki Bertens (WTA-7.) također su odustale od nastupa na US Openu.

Kod tenisača takvu odluku su donijeli drugi tenisač svijeta Španjolac Rafael Nadal i bivši osvajač Švicarac Stanislas Wawrinka.

Tagovi: Svetlana Kuznjecova, US Open, Ashleigh Barty, Elena Svitolina, Kiki Bertens
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE