GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ibrahimović: Evo zbog čega nisam otišao u mirovinu

Ibrahimović: Evo zbog čega nisam otišao u mirovinu
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.12.2020 / 10:30
Autor: SEEbiz / Index.hr
MILANO - Zlatan Ibrahimović otkrio je u intervjuu za talijanski Sky Sport kako se odlučio umiroviti prošlog ljeta prije nego što se predomislio i potpisao novi jednogodišnji ugovor s Milanom.

"Trener Pioli me pitao što namjeravam učiniti i rekao sam mu da neću nastaviti. Da je dosta. Obitelj mi je važna, a ovdje sam sam, ovo je žrtva. U redu je bilo šest mjeseci, ali ne želim ovdje ostati još godinu dana. Pioli mi je rekao da poštuje moju odluku. Sljedeći dan smo opet pričali, rekao sam mu da idem u mirovinu, da zaboravi na poboljšani ugovor jer mi to nije bitno u ovim godinama. Onda se nešto promijenilo. Nisam htio da mi kasnije bude žao, nazvao sam Milan i odlučio ipak nastaviti, no prvotno sam bio uvjeren da idem u mirovinu. Već u Manchester Unitedu sam razmišljao o mirovini, imao sam 35 ili 36 godina."

Sigurno ne žali što je ostao jer Milan briljira ove sezone. Ima sedam pobjeda iz devet utakmica i drži vrh Serie A. Zlatan ima veliki utjecaj u tome s 11 golova u 10 utakmica, a od toga je 10 zabio u talijanskom prvenstvu.

"Ide nam dobro. Ne možemo razmišljati o ciljevima i snovima, moramo ići utakmicu po utakmicu. Moramo igrati najbolje što je moguće jer smo mlada ekipa. Ne možemo se opustiti, jedino se moramo sjećati zadnje utakmice."

Ibrahimović se vratio u Milan nakon sedam godina u prošlom zimskom prijelaznom roku i kaže kako je to vidio kao izazov jer je htio vratiti klub u vrh talijanskog nogometa.

"Umjesto da sam stigao u ekipu koja je već u vrhu, bolje je doći u ekipu i dovesti je u vrh. Da sam se toga bojao, ne bih produljio. Prije 10 godina sam imao drugi status i ego, ali danas imam više iskustva, bolje razumijem situaciju."

Tagovi: Zlatan Ibrahimović, AC Milan, Stefano Pioli, Ante Rebić
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE