GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ibrahimović: Još nisam završio, tek se zagrijavam

Ibrahimović: Još nisam završio, tek se zagrijavam
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.07.2020 / 19:11
Autor: SEEbiz / H
MILANO - Švedski nogometni majstor Zlatan Ibrahimović (38) poručio je putem Instagrama da ne planira otići u mirovinu na kraju ove sezone.

"Tko misli da ću završiti karijeru, ne poznaje me. Neću, sada se samo zagrijavam", poručio je Šveđanin, ali još nije otkrio svoje planove gdje će nastaviti karijeru.

"Morao sam se boriti cijeli život. Nitko nije vjerovao u mene, pa sam morao vjerovati u sebe. Neki su me htjeli slomiti, ali učinili su me jačim, neki su me htjeli iskoristiti, ali učinili su me pametnijim. Nisam poput drugih, ja sam Zlatan Ibrahimović i ne želim se oprostiti ", rekao je Šveđanin koji se u siječnju preselio u Milan iz Los Angelesa, potpisavši šestomjesečni ugovor s mogućnošću produženja na još godinu dana.

"Doprinos koji je Ibrahimović dao našoj momčadi je očit. Nema sumnje da je i dalje dobar i da još uvijek može biti pokretačka snaga momčadi. Hoće li ostati s nama ovisi o mnogim stvarima ", kazao je trener Milana Stafano Pioli, koji je nedavno produžio ugovor na još dvije godine.

Dodajmo kako je u bogatoj igračkoj karijeri Ibrahimović igrao za Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Paris Saint-Germain, Manchester United i LA Galaxy.

Tagovi: Zlatan Ibrahimović, AC Milan, ajax, Inter, Barcelona, Manchester United, Stefano Pioli
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE