GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ibrahimović: Mandžukić je potpisao, zajedno ćemo plašiti protivnike

Ibrahimović: Mandžukić je potpisao, zajedno ćemo plašiti protivnike
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.01.2021 / 08:07
Autor: SEEbiz / Index.hr
MILANO - Zlatan Ibrahimović dao je intervju za Sky Sports nakon što je s Milanom pobijedio Cagliari na gostovanju u utakmici koja je završila 2:0, a u kojoj je on bio strijelac oba gola.

Osim što je komentirao igru i pohvalio svoje suigrače, Zlatan je otkrio i da je Milan završio posao s Marijom Mandžukićem koji bi sutra trebao biti predstavljen kao novi igrač kluba.

"Mario Mandžukić je potpisao ugovor, postat će novi igrač Milana. Sad će nas biti dvoje za plašenje protivnika", rekao je nasmijani Ibrahimović u kameru.

Podsjetimo, Šveđanin je samo potvrdio informacije koje su objavili talijanski mediji u ponedjeljak poslijepodne. Oni su objavili da je Mandžukić obavio liječnički pregled u Milanu i da će sutra biti predstavljen kao novi igrač.

Sve je dobro prošlo na liječničkim pregledima, no Mandžukićev menadžer se nalazio u Cagliariju pa je hrvatski napadač morao pričekati njegov dolazak u Milan. Objava bi trebala biti obavljena u jutarnjim satima utorka.

Tagovi: Mario Mandžukić, AC Milan, Ante Rebić, Zlatan Ibrahimović
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE