GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ibrahimović nije teže ozlijeđen

Ibrahimović nije teže ozlijeđen
DOBRE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.05.2020 / 17:15
Autor: SEEbiz / H
MILANO - Zvijezda talijanskog nogometnog prvoligaša Milana, Zlatan Ibrahimović (38) ipak nije teže ozlijeđen na treningu, objavili su "Rossoneri" u utorak.

Legendarni švedski napadač ozlijedio se u ponedjeljak na treningu u kampu Milanello. Teren je napustio šepajući, a strahovalo se kako je ozlijedio Ahilovu tetivu što bi vjerojatno bio kraj karijere za 38-godišnjeg nogometaša.

Međutim, iz kluba su poručili kako je Ibrahimović ozlijedio mišić desne potkoljenice, a "Ahilova tetiva je savršeno netaknuta.

"Nogometaš će za 10 dana ponovo ići na pregled," dodali su.

Tijekom stanke zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa Ibrahimović je dva mjeseca proveo u Švedskoj gdje je trenirao s momčadi Hammarbyja, čiji je manjinski vlasnik. U Milano se vratio 11. svibnja.

Talijanskim nogometnim momčadima je prošlog tjedna dopušten rad u skupinama, a u četvrtak bi talijanska vlada trebala donijeti odluku hoće li natjecanje u Serie A biti nastavljeno 13. ili 20. lipnja.

Tagovi: Zlatan Ibrahimović, AC Milan
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE