GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ibrahimović objasnio zašto mu je Milan najdraži

Ibrahimović objasnio zašto mu je Milan najdraži
OBJAŠNJENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.12.2020 / 13:20
Autor: SEEbiz / Index.hr
MILANO - Zlatan Ibrahimović u bogatoj je karijeri igrao za velikane poput Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, PSG-a i Manchester Uniteda, ali samo se u Milan vraćao.

U razgovoru za Gazzettu dello Sport 39-godišnji Šveđanin objasnio je zašto mu je Milan najdraži od svih klubova za koje je igrao.

"Poštujem sve te klubove i imam sjajna sjećanja na njih, ali Milan je klub u kojem se osjećam kao kod kuće. Idem u Milanello svaki dan i ne žuri mi se vratiti doma jer tamo jesam doma. Tako sam se osjećao i prvi put kad sam tu došao 2010. godine", rekao je Ibrahimović.

"S Gallianijem i Berlusconijem, momčadi, svima koji su tu radili, atmosfera je bila drukčija. Zbog njih si se osjećao kao da si doma. To mi se sviđalo jer sam mogao biti ono što jesam, a istovremeno igrati za jedan od najvećih klubova svijeta. Zato je Milan za mene na samom vrhu", objasnio je Zlatan.

Prije početka nove sezone Ibrahimović je produljio ugovor do idućeg ljeta, ali želi ostati još dulje i idućeg listopada proslaviti 40. rođendan kao milanist. Međutim, izvršni direktor Ivan Gazidis u vlastitom je intervjuu za Gazzettu rekao da pregovori još nisu počeli.

"Nismo o tome još razgovarali. Ta će odluka biti na klubu, ali i na njemu. On je posebna osoba nevjerojatne motivacije i velike inteligencije. Ta mu kombinacija daje ogromnu snagu u svemu što čini. Ibra našu skupinu igrača čini boljom jer sve izaziva da daju više, a svi u klubu, i igrači i ostali, prihvaćaju taj izazov. On čini razliku", rekao je Gazidis.

U Zlatanovoj želji da ostane značajnu ulogu imaju i klupski rezultati. Milan s njim nije osvojio trofej, ali je 2020. godinu završio kao najuspješniji klub Serie A.

"Pobjede su moja droga. Teško je to objasniti, ali kad sam na terenu, moram pobijediti. Pod svaku cijenu, svaki put. I na trening-utakmicama imam 95% pobjeda. Ne lažem, vidjet ćete kad izgubim, ali to se ne događa često. Opsjednut sam pobjedama, možda i previše. To se odražava i na momčad. Na primjer, nakon remija s Parmom. Prije šest mjeseci možda bi svi bili sretni s bodom, ali sad su svi bili ljutiti, čak i idućeg dana", rekao je Ibrahimović.

Tagovi: Zlatan Ibrahimović, AC Milan
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE