GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ibrahimović poderao po LeBronu

Ibrahimović poderao po LeBronu
U SVOM STILU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.02.2021 / 12:59
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
MILANO - Zlatan Ibrahimović zanimljiv je sugovornik, njegov jedan intervju dovoljan je za više naslovnica.

Baš jedan takav primjer posljedica je nedavnog intervjua za Uefu, a u kojem je nahvalio (originalnog) Ronalda, što smo već pisali, a u istom je napao i LeBrona Jamesa...

Dakako, Šveđanin apsolutno cijeni sve što je NBA zvijezda napravila na parketu, ali misli da je na tome trebao ostati.

"Nevjerojatno je sve to što radi u NBA ligi, ali ne volim kad ljudi sa statusom pričaju o politici. Radi ono u čemu si dobar", rekao je Ibra i nastavlja:

"Ja igram nogomet jer sam najbolji u tome. Da sam političar, bavio bih se politikom. To je greška brojnih koji se uvuku u ta pitanja. Mislim da je bolje držati se sa strane i raditi ono u čemu si najbolji", rekao je Ibrahimović.

A da je Zlatan uistinu najbolji u svom poslu, potvrđuju brojke u slučaju 39-godišnjaka koji igra kao da je u najmanju ruku - dvostruko mlađi. U 31 utakmici Serie A, otkad se 2020. vratio u Milan, zabio je 24 gola...

Tagovi: Zlatan Ibrahimović, LeBron James, AC Milan
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE