GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ibrahimović s dva pogotka potopio Napoli

Ibrahimović s dva pogotka potopio Napoli
NEZAUSTAVLJIV
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.11.2020 / 22:54
Autor: SEEbiz
NAPULJ - AC Milan je golovima Zlatana Ibrahimovića i Haugea pobijedio Napoli u gostima u derbiju 8. kola talijanske Serije A rezultatom 3:1 čime su ostali na prvom mjestu na tablici.

Milan je nešto bolje otvorio susret. Rebić, Calhanoglu i Kjaer su prijetili tri puta u samo dvije minute, no nisu bili precizni, a do zasluženog vodstva ipak stižu u 20. minuti. Ibrahimović je pogodio fantastičnim udarcem glavom sa 15 metara pretvorivši centaršut Hernandeza u vodstvo svog tima.

Bio je to njegov deveti gol u ovoj sezoni, čime se vratio na vrh liste strijelaca s golom više od Ronalda, a ujedno je postigao i osmi uzastopni gol u Seriji A, računajući i prošlu sezonu.

U 54. minuti neuništivi Ibrahimović, koji je u oktobru napunio 39 godina i trenutno je u 40., postiže svoj deseti gol u sezoni, drugi na ovom meču, i to nakon što je u sjajnu asistenciju Rebića rutinski pospremio u mrežu. Već tada je bilo jasno da su Rossoneri blizu nove pobjede i povratka na vrh tablice.

Mertens je u 63. minuti smanjio na 2:1 vrativši Napoli u igru, ali Bakayoko samo dvije minute nakon toga dobija drugi žuti, odnosno crveni karton, nakon čega su domaći ostali s igračem manje i do kraja meča nisu uspjeli doći do drugog gola i poravnanja.

Konačnih 3:1 postavio je Hauge u 95. minuti. Bh. reprezentativac Rade Krunić u igru je ušao u 87. minuti.

Milan je ovom pobjedom ostao lider Serije A sa 20 osvojenih bodova, dva više od Sassuola i tri, odnosno četiri boda više od Rome i Juventusa. Napoli ostaje na šestoj poziciji.

Tagovi: Zlatan Ibrahimović, AC Milan, Napoli, Stefano Pioli, Ante Rebić
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE