GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ibrahimović se vraća u momčad Milana

Ibrahimović se vraća u momčad Milana
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.06.2020 / 18:33
Autor: SEEbiz / H
MILANO - Trener Milana Stefano Pioli najavio je u utorak da je Zlatan Ibrahimović spreman za povratak u momčad, nakon što je zbog ozljede mišića lista propustio dvije prvenstvene utakmice i polufinale talijanskog Kupa otkako je nastavljena sezona u Serie A.

Ibrahimović je u svibnju ozlijeđen tijekom treninga, a sumnjalo se i da bi ozljeda mogla biti ozbiljnije prirode, povezana s puknućem Ahilove tetive s čim se 38-godišnji Šveđanin morao nositi kao igrač Manchester Uniteda. Milan u srijedu gostuje kod SPAL-a, a Pioli je najavio da će 38-godišnji Ibrahimović najvjerojatnije biti u momčadi.

"Ibrahimović je dobro. On je lav, uvijek je gladan", izjavio je Pioli.

Milan je u nastavku prvenstva u dvije utakmice ostvario dvije pobjede protiv Leccea (1-4) i Rome (2-0) te došao do sedmog mjesta i na tri boda od plasmana u kvalifikacije za Europsku ligu, što je odlična pozicija s obzirom na to da je u prvom dijelu sezone u jednom trenutku Piolijeva momčad bila na 14. mjestu.

U uzletu Piolijeve momčadi važnu ulogu imao je i hrvatski reprezentativac Ante Rebić koji je sa osam pogodaka prvi strijelac momčadi u Serie A, a s Ibrahimovićem kao napadačkim partnerom mogao bi činiti ubojitu kombinaciju.

"Još imamo 30 bodova na raspolaganju kako bismo ostvarili svoj cilj. Naš sadašnji prosjek od dva boda po utakmici je odličan. Nadam se da ga možemo zadržati i da će to biti dovoljno za plasman u Europu", zaključio je Pioli koji je na klupu Milana sjeo u listopadu, kad je nakon samo sedam kola smijenjen Marco Giampaolo.

Tagovi: Zlatan Ibrahimović, AC Milan, Stefano Pioli, Ante Rebić
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE