GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ibrahimović se vraća u reprezentaciju

Ibrahimović se vraća u reprezentaciju
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.11.2020 / 17:31
Autor: SEEbiz / H
STOCKHOLM - Izbornik švedske nogometne reprezentacije Janne Andersson (58) razgovarao je sa Zlatanom Ibrahimovićem o mogućem povratku u nacionalnu momčad, objavili su u petak talijanski mediji.

"Nakon što je Ibrahimović najavio mogućnost da bi želio ponovno igrati za reprezentaciju, odlučio sam se prvom prilikom sastati s njime i razgovarati o tome. U četvrtak sam bio u Milanu i mogu reći da je sastanak protekao u pozitivnom ozračju i dogovorili smo se da ćemo nastaviti dijalog u sljedećim mjesecima", izjavio je Andersson za švedski internetski portal Svenskfotboll.

Ibrahimović je 2016. prestao igrati za švedsku reprezentaciju, čiji je najbolji strijelac svih vremena sa 62 gola u 116 utakmica.

Iako ima 39 godina, Ibrahimović odlično igra u dresu AC Milana, koji nakon osam kola drži prvo mjesto u talijanskom prvenstvu, a švedski golgeter je najbolji strijelac lige s deset pogodaka.

Švedsku sljedeće godine čekaju kvalifikacije za SP 2022. te u lipnju nastup na Euru, gdje se nalaze u skupini s Poljskom, Slovačkom i Španjolskom. Povratak Ibrahimovića bio bi veliko pojačanje za švedsku reprezentaciju.

Tagovi: Janne Andersson, Zlatan Ibrahimović, AC Milan
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE