GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ibrahimović: Ti nisi Zlatan, ne izazivaj virus

Ibrahimović: Ti nisi Zlatan, ne izazivaj virus
U SVOM STILU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.10.2020 / 18:29
Autor: SEEbiz / H

MILANO - Legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović (39) na svoj jedinstven način pozvao je ljude da poštuju pravila u borbi protiv koronavirusa.

Ibrahimović je bio zaražen koronavirusom prošlog mjeseca, a nakon povratka na travnjak zabio je tri gola u četiri nastupa.

"Virus me izazvao i pobijedio sam. Ali ti nisi Zlatan, ne izazivaj virus", poručio je Ibrahimović u video poruci objavljenoj na njegovoj facebook stranici koju prati 26 milijuna ljudi.

"Koristite glavu, poštujte pravila. Fizička distanca i maske - uvijek. Mi ćemo pobijediti," naglasio je napadač Milana.

Ovaj video dio je i službene kampanje Lombardije, čiji je glavni grad Milano, a također je objavljen na web stranici regije i na društvenim mrežama.

"Ideja o uključivanju Ibre pala mi je na pamet u noći derbija protiv Intera. Zlatan se vratio na teren nakon što se oporavio i u tom trenutku sam pomislio kako bi nam mogao pomoći da pošaljemo važnu poruku", rekao je guverner Lombardije Atilo Fontana.

"Odmah je prihvatio prijedlog i na tome mu zahvaljujem," dodao je.

Italija je u posljednja 24 sata potvrdila 24.991 novi slučaj zaraze koronavirusom i oborila rekord od utorka kada su bila 21.994 novozaražena u jednom danu, a najveći porast broja zaraza je upravo u Lombardiji.

Tagovi: Zlatan Ibrahimović, koronavirus, Atilo Fontana, Lombardija, AC Milan
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE