GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Idrizi u Zadru najavio: Želimo Europsko prvenstvo 2024. na Višnjiku

Idrizi u Zadru najavio: Želimo Europsko prvenstvo 2024. na Višnjiku
KARATE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.08.2022 / 13:23
Autor: SEEbiz
ZADAR - Enver Idrizi, proslavljeni hrvatski karatist jučer je u Zadru demonstrirao nekoliko poteza, udaraca i tehniku u sklopu projekta Odaberi sport kojeg već dugo osmišljava i provodi Hrvatski olimpijski odbor u suradnji s nacionalnim savezima.

Održani su prezentacija i promocija karatea u organizaciji KK-a Croatia, a uz sudjelovanje klubova Ipon, Lotos, Zadar, Zvonimir, Forum i Petrina Bibinje.

Idrizi je zagolicao i maštu Zadrana vrlo konkretnom inicijativom.

– Hrvatska je dobila domaćinstvo Europskoga prvenstva 2024. i svi mi želimo da to prvenstvo bude održano ovdje u Zadru, u prekrasnom Višnjiku. Zalagat ćemo se zato svim snagama! – kaže jedan od najvećih hrvatskih sportaša i ustrajni promicatelj karatea.

U nekoliko pozdravnih riječi mladim karatisticama i karatistima Idrizi je napomenuo da budu ustrajni, predani vještini koju vole i da je pred njima budućnost. Sudionike i gledatelje pozdravili su također i Hrvoje Balen, pomoćnik glavnoga tajnika HOO-a za lokalni sport, te Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

– Hrvatski olimpijski odbor već dugo provodi projekt Odaberi sport i ovaj je događaj njegov dio. Intenzivno se u suradnji s nacionalnim savezima zalažemo za uključivanje što više djece i mladeži u sport, navlastito poslije razdoblja zaključavanja tijekom krize uzrokovane COVID-om 19 jer je veoma bitno da se djeca i mladi vrate i nastave kontinuirano raditi u sportu – kazao je, uz ostalo, Hrvoje Balen.

Direktor ŠC-a Višnjik Denis Karlović kazao je:
– Želimo vam svima da se na ovom događanju u Višnjiku i u našem gradu osjećate ugodno, da ponešto naučite i želimo vam puno uspjeha u karateu. Iznimno smo počašćeni što smo domaćini našem proslavljenom Enveru Idriziju, Danilu Domdjoniju i svima koji su došli ovdje i radujemo se budućoj suradnji.

Srdačan pljesak sudionika i gledatelja, sjajno raspoloženje! Cilj je ostvaren – popularizacija karatea, motivacija i uključivanje što više djece u klubove gdje će se kontinuirano baviti sportom ujedno promovirajući karate kao životnu filozofiju kojom se slave i sjedinjuju u uravnoteženu cjelinu kvaliteta tijela, volje i uma, stavljajući time sport u službu razvoja čovjeka.

Uz Envera Idrizija i Danila Domdjonija u stručnom stožeru prezentacije i promocije bili su i Zdenko Protuđer, Nikola Protuđer, trener u KK-u Croatia, Franjo Glavaš, trener u KK-u Zvonimir, Mladen Tomasić, trener u KK-u Forum, Goran Glavan, predsjednik KK-a Zadar, Mladen Sorić, trener u KK-u Petrina Bibinje i Denis Karlović, direktor Športskog centra Višnjik.

Tagovi: Enver Idrizi, Hrvatski olimpijski odbor, karate, Zdenko Protuđer, Višnjik, Denis Karlović
PROČITAJ I OVO
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
SJAJNE IGRE
Gvardiol nominiran za igrača mjeseca u Cityju
MANCHESTER - Manchester je za vikend na gostovanju pobijedio Nottingham Forest 2:0 u 35. kolu Premier lige. Vodeći pogodak mančesterske momčadi u 32. minuti postigao je Joško Gvardiol.
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
PORUKE
Sopić: I dalje imamo sve u svojim rukama
RIJEKA - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a gostovala kod Lokomotive u Kranjčevićevoj i kiksala u borbi za naslov prvaka.
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
DERBI
Rijeka rasprodala Rujevicu za Dinamo
RIJEKA - Rijeka i Dinamo u nedjelju od 19:30 igraju derbi za prvo mjesto SuperSport HNL-a u utakmici 33. kola. Rijeka će biti domaćin na rasprodanoj Rujevici, potvrdio je klub.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE