GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Igor Tudor službeno novi trener Verone

Igor Tudor službeno novi trener Verone
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.09.2021 / 07:31
Autor: SEEbiz / H
VERONA - Talijanski prvoligaš Verona na svojim je službenim internetskim stranicama obznanio da je novi trener kluba hrvatski strateg Igor Tudor.

Tijekom utorka Verona je nakon tri startna poraza u novoj sezoni Serie A smijenila dosadašnjeg trenera Eusebija Di Francesca. Talijanski mediji su odmah počeli pisati o tome da je glavni favorit za upražnjeno mjesto 43-godišnji Igor Tudor, a tijekom večeri istog dana ta je vijest i potvrđena.

Tudor je potpisao do kraja aktualne sezone, s tim da u ugovoru postoji i opcija produženja ukoliko hrvatski trener ostvari glavni cilj, a to je ostanak Verone u Serie A.

Trenersku karijeru Tudor je počeo u Hajduku gdje je radio od 2013. do 2015. godine, s tim da je u svom matičnom klubu radio i tijekom 2020. godine. Vodio je još PAOK, Karabükspor, Galatasaray i Udinese, a posljednji posao je obavljao u Juventusu gdje je bio pomoćni trener.

Tudora su u Veroni dočekala trojica Hrvata. Ivor Pandur, inače vratar Hrvatske U-21, Nikola Kalinić i Boško Šutalo, koji u Veroni igra kao posuđeni igrač iz Atalante.

Premijeru će Tudor sa svojim novim klubom imati na domaćem terenu protiv Rome (4. kolo, 19. rujna).

Tagovi: Igor Tudor, Verona, Eusebio Di Francesco
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE