GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Igrači Napolija igraju u dresu s Maradoninim likom

Igrači Napolija igraju u dresu s Maradoninim likom
POČAST MARADONI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.11.2021 / 13:30
Autor: SEEbiz / H
NAPULJ - Igrači talijanskog prvoligaša Napolija će sljedeće tri utakmice Serie A igrati u dresovima na kojima će biti lik Diega Maradone kako bi se obilježila prva obljetnica smrti argentinske nogometne legende 25. studenog, objavio je u subotu talijanski klub.

Stilizirani lik Maradone, koji je s Napolijem osvojio njegova jedina dva naslova talijanskog prvaka 1987. i 1990. godine, krasit će ovaj kolekcionarski primjerak dresa čija je fotografija objavljena na klupskim društvenim mrežama.

Igrači Napolija, koji je trenutačno vodeći na ljestvici uz bok Milanu, će dres nositi na sljedeće tri utakmice talijanskog prvenstva protiv Vérone u nedjelju kod kuće, zatim protiv Intera 21. studenog na San Siru i onda protiv Lazia 28. studenog također kod kućena stadionu koji od prošle godine nosi ime Diega Maradone.

"Godinu dana nakon njegovog odlaska, Napoli će odati počast velikom prvaku, simbolu jedne epohe i ikoni svjetskog nogometa", piše na stranicama Napolija.

Ti će dresovi biti prodavani u tri različite boje u samo 1.926 primjeraka za svaku. Broj primjeraka je referenca na godinu osnivanja kluba (1926), a dio zarade će biti uplaćen u humanitarne svrhe.

Diego Maradona je nosio dres Napolija od 1984. do 1991., postavši idol grada. Njegov broj 10 nakon njega godinama nije nitko nosio.

Tagovi: Napoli, Diego Maradona
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE