GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Igrači prve momčadi Dinama odbijaju potpisati smanjenje plaća

Igrači prve momčadi Dinama odbijaju potpisati smanjenje plaća
PAT POZICIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.04.2020 / 14:02
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Momci iz druge momčadi, te sva mlada garda potpisuju anekse ugovora o smanjenju plaća u Dinamu. Zanimljivosti radi, aneks je potpisao i Daniel Tueto, mladi Kamerunac koji je iz Rome došao u maksimirski klub napraviti veliku karijeru.

No, prema informacijama Sportskih novosti, od seniora je i dalje potpisao jedino Dinko Horkaš, vratar na posudbi u Zrinjskom. Iako i u seniorskom pogonu ima različitih promišljanja kad se radi o smanjenju plaća, još se nitko nije prihvatio potpisa. Razlog je poprilično jasan, tko će biti taj prvi koji će potpisati?

Pionir potpisa mogao bi biti stigmatiziran od ostalih suigrača. Kako bi taj prvi potpisnik mogao kasnije pogledati u oči ostalima, kako bi s njima mogao imati normalnu komunikaciju? Odluka o potpisivanju aneksa mora biti zajednička, iako nisu svi u istom položaju. Naravno da su u ovom trenutku sve oči uprte u kapetana Arijana Ademija. Jer njega se sluša, on je taj koji može pokrenuti lavinu.

Kapetanu, naravno, nije lako, treba uskladiti sve interese svojih suigrača, povući najbolji potez. Sigurno će biti itekako bitna razmišljanja Dominika Livakovića, Mislava Oršića, Brune Petkovića, Danijela Zagorca...

Foto: Cropix

Tagovi: Dinamo, Arijan Ademi, Dominik Livaković, Mislav Oršić, Bruno Petković, Dinko Horkaš
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE