GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Iličić potonuo u depresiju, situacija je ozbiljna

Iličić potonuo u depresiju, situacija je ozbiljna
DEPRESIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.08.2020 / 15:40
Autor: SEEbiz / Index.hr
BERGAMO - Atalanta je prije nekoliko dana objavila da Josip Iličić neće konkurirati za povijesnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a.

Priroda njegove ozljede nije bila poznata, ali se ispostavilo da je riječ o "privatnim problemima" zbog kojih će fantastični Slovenac gotovo sigurno propustiti i početak sljedeće sezone.

Talijanski mediji su danima nagađali o čemu je riječ, a po Twitteru se počela širiti informacija da je Iličić otputovao u Sloveniju kako bi iznenadio suprugu da bi je našao u krevetu s drugim muškarcem. Ta vijest je demantirana, a La Repubblica je danas objavila što se točno događa sa slovenskim reprezentativcem.

Prema pisanju tog lista, Atalantina zvijezda upala je u teški oblik depresije uzrokovan karantenom zbog koronavirusa i svime što se događalo u Bergamu. Iličića je navodno strašno pogodila tragedija toga grada u kojemu je u jednom mjesecu od koronavirusa umrlo čak 4500 ljudi, a scene u kojima se mrtvi vojnim kamionima prevoze gradskim ulicama šokirale su cijeli svijet.

"On je strašan igrač koji je na terenu pun samopouzdanja, ali je riječ o krhkoj i emotivnoj osobi", rekao je La Repubblici Iličićev bivši suigrač.

Trener Gian Piero Gasperini i svi Atalantini igrači pokušali su pomoći Iličiću. Družili su se s njim, bodrili ga, ali Slovenac se sve više zatvarao u sebe. Propustio je zadnjih šest utakmica Atalante. Klub je to opravdao ozljedom, ali sad je jasno da je bila riječ o problemu koji je puno teže riješiti od fizičke ozljede.

Kako bi se pokušao oporaviti, Iličić je otputovao u Sloveniju gdje boravi sa svojom obitelji i prijateljima. Vrijeme navodno provodi u njihovom krugu, a na nekim društvenim mrežama pojavila se informacija da s osobnim trenerom vježba kako bi zadržao kakvu-takvu fizičku spremnost.

Slovenac je ove sezone briljirao u Atalanti. U 34 utakmice upisao je 21 gol i sedam asistencija, a bio je fantastičan u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka kad je u pobjedi u gostima protiv Valencije 4:3 zabio sva četiri gola.

U Atalantu je stigao u ljeto 2017. iz Fiorentine za 5,75 milijuna eura.

Tagovi: Josip Iličić, Atalanta, Gian Piero Gasperini
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE