GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Iniesta: Ružno je to što radi Barcelona

Iniesta: Ružno je to što radi Barcelona
STAVOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.01.2020 / 12:06
Autor: SEEbiz
BARCELONA - Posljednjih dana intenzivne su glasine kako će legendarni Xavi Hernandez preuzeti klupu Barcelone.

Španjolski je prvak nezadovoljan radom trenutačnog trenera Ernesta Valverdea, situacija je kulminirala u Saudijskoj Arabiji gdje je Blaugrana izbačena u polufinalu Superkupa od Atletico Madrida, iako je imala vodstvo.
Nezadovoljstvo radom Valverdea traje već dugo vremena, posebno nakon šokantnih ispadanja španjolskog prvaka od Rome i Liverpoola u Ligi prvaka posljednje dvije sezone.

Navijači mu ne iskazuju podršku, čini se da tim putem ide i uprava, no ne i slavni Barcelonin veznjak Andres Iniesta, trenutačno igrač japanskog Vissel Kobea.

"Barcelonino ponašanje je pomalo ružno. Ne možete tretirati svog trenutačnog trenera tako", objasnio je.

Valverde vodi Barcelonu od 2017. i s njom je osvojio dva prvenstva, jedan kup Kralja i jedan Superkup.
Inače, u subotu je Mundo Deportivo napisao da je Xavi je na sastanku s Abidalom pristao na Barcine uvjete, a danas bi trebao odlučiti hoće li odmah preuzeti klubu ili će čekati kraj sezone.
Pristane li odmah preuzeti momčad, Ernesto Valverde će dobiti otkaz u ponedjeljak.

"Odluka je isključivo na Xaviju. Pristane li preuzeti momčad tek od ljeta, Barcelona bi do kraja ove važne sezone imala trenera u kojeg momčad više nema povjerenja i koji zna da odlazi. U Barceloni po pitanju trenera glavnu riječ vodi svlačionica, a osobito kapetani Messi i Pique koji su u fantastičnim odnosima sa svojim bivšim suigračem Xavijem.

Pregovore Xavija i Barce potvrdio je i predsjednik Al-Sadda i samo se čeka konačna objava."

Tagovi: Andres Iniesta, Barcelona, Xavi
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE