GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Inter se uključio u borbu za Pogbu

Inter se uključio u borbu za Pogbu
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.04.2020 / 21:46
Autor: SEEbiz / H
MILANO - Nakon Real Madrida, PSG-a i Juventusa u borbu za veznjaka Manchester Uniteda Paula Pogbu uključio se i milanski Inter.

Prema posljednjim glasinama s "otoka", Manchester United je odlučio ne iskoristiti svoju mogućnost produljenja ugovora do lipnja 2022. godine.

Sadašnji Pogbin ugovor ističe u lipnju 2021. godine i sve je izglednije da će ga ManU ovoga ljeta prodati, naravno ukoliko želi na njemu nešto zaraditi.

Juventus, iz kojeg je Pogba preselio na Old Trafford u kolovozu 2016. za 105 milijuna eura, već se duže vrijeme spominje kao jedna od mogućih destinacija.

Francuskog veznjaka pokušat će angažirati i Real Madrid, a želi ga i PSG. Prema pisanju talijanskog tiska u igru se uključio i Inter.

Talijani navode kako bi Pogma bio idealna zamjena za Marcela Brozovića ako hrvatski veznjak ovoga ljeta napusti San Siro.

"Nerazzurri" su prošlog ljeta poslovali s "Crvenim vragovima" preko Romelu Lukakua i Alexisa Sancheza, a potom su u siječnju doveli i Ashleyja Younga.

Tagovi: Paul Pogba, Inter, Manchester United, Juventus, Marcelo Brozović
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE