GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Italija: Cijepimo sve igrače u Serie A

Italija: Cijepimo sve igrače u Serie A
SERIE A
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2021 / 11:44
Autor: SEEbiz
RIM - Ravnatelj zaraznog odjela bolnice San Martino iz Genove i jedan od vodećih talijanskih stručnjaka za zarazne bolesti Matteo Bassetti smatra kako bi sve nogometaše koji igraju u Serie A trebalo cijepiti protiv COVID-19.

Bassetti smatra kako bi cijepljenje nogometaša, a ima ih oko 600, donijelo višestruke koristi.

Spriječilo bi se širenje zaraze među sportašima, izbjeglo bi se odgađanje utakmica, a poslala bi se i snažna poruka navijačima da i oni prihvate cijepljenje.

"Onima koji sumnjaju u cijepljenje, primjer su oni koji imaju veliku komunikacijsku moć i snažan utjecaj na golem broj ljudi. Zamislite da se cijepi Cristiano Ronaldo, apsolutni i voljeni prvak. Tko zna koliko bi navijača slijedilo njihov primjer," napisao je Bassetti na društvenim mrežama.

Prije nekoliko dana Bassetti je za La Repubblicu izjavio kako je u Italiji počeo treći val zaraze koronavirusom.

Tagovi: Serie A, cijepljenje protiv koronavirusa
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE