GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivan Jurić kandidat za trenera španjolskog velikana

Ivan Jurić kandidat za trenera španjolskog velikana
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.05.2024 / 16:35
Autor: SEEbiz
MADRID - Hrvatskom treneru ističe ugovor s Torinom i među favoritima je za posao novog trenera španjolske Seville, koju na kraju sezone napušta Quique Flores Sanchez.

Ivan Jurić, kojem idući mjesec istječe ugovor s Torinom, jedan je od kandidata za vođenje Seville, izvijestili su španjolski mediji u utorak.

Sevilla traži trenera nakon što je prije tri dana Quique Flores Sanchez rekao na konferenciji za medije da odlazi na kraju sezone.

Klub iz Andaluzije zauzima 13. mjesto među 20 momčadi španjolske La Lige, kolo prije kraja najlošije Sevilline sezone u posljednjih 20 godina.

Novine Estadio Deportivo, sa sjedištem u Sevilli, pišu da su kandidati za klupu Jagoba Arrasate iz Osasune, Francisco Javier Garcia Pimienta iz Las Palmasa i 48-godišnji Jurić.

Jurić je od 1997. do 2001. godine bio vezni igrač Seville, a prije nekoliko dana su talijanski mediji izvijestili da će na kraju sezone otići iz Torina.

"Tijekom igračkih dana je bio drag navijačima Seville zbog požrtvovnosti na terenu", naveo je Estadio Deportivo.

Jurić je protekle tri sezone vodio Torino s čijim se čelnicima nije slagao u posljednje vrijeme. Torino se nalazi na 9. mjestu među 20 ekipa talijanskog prvenstva. Španjolska radijska postaja Onda Cero također navodi da je on među kandidatima za preuzimanje Seville, ali smatra da će ga Torino teško pustiti.

Juriću, međutim, ugovor istječe 30. lipnja. Sevilla je, pak, ove sezone uslijed slabih rezultata promijenila trojicu trenera, a u siječnju ju je napustio i hrvatski vezni igrač Ivan Rakitić.

Tagovi: jurić, sevilla, torino, rakitić
PROČITAJ I OVO
Kalinić otpisao trojicu igrača Hajduka
POTEZI
Kalinić otpisao trojicu igrača Hajduka
SPLIT - Dino Mikanović (30), Vadis Odjidja-Ofoe (35) i Filip Čuić (21) napuštaju Hajduk po isteku ugovora krajem ovoga mjeseca, objavila je Hajdukova službena stranica.
Mourinho novi ugovor potpisao pred 30.000 navijača
UGOVOR
Mourinho novi ugovor potpisao pred 30.000 navijača
ISTANBUL - Jose Mourinho (61) u nedjelju je doživio spektakularan doček na stadionu Ulker u Istanbulu, gdje je predstavljen kao novi trener Fenerbahčea pred više od 30.000 oduševljenih navijača.
Modrić: Vidimo se iduće sezone
PORUKE
Modrić: Vidimo se iduće sezone
MADRID - Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić poručio je u nedjelju navečer navijačima Real Madrida "da se vide iduće sezone", čime je potvrdio da će produljiti ugovor koji istječe ovaj mjesec.
Šibenik pobijedio Zrinski i ušao u SHNL
USPJESI
Šibenik pobijedio Zrinski i ušao u SHNL
OSIJEK - U zadnjem kolu druge hrvatske lige, ili kako se službeno zove SuperSport Prve nogometne, Šibenik je u derbiju koji je odlučivao o prvaku i putniku u SuperSport HNL u gostima rezultatom 2:0 pobijedio Zrinski Osječko na Gradskom vrtu.
Dalić o Vlašiću: Dan odluke je 7. lipnja
NAJAVE
Dalić o Vlašiću: Dan odluke je 7. lipnja
RIJEKA - Hrvatska u ponedjeljak od 19 sati igra prvu od dvije prijateljske utakmice u sklopu priprema za Europsko prvenstvo. Protivnik će joj na Rujevici biti Sjeverna Makedonija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE