GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivan Perišić će u Tottenhamu zarađivati dvostruko više nego u Interu

Ivan Perišić će u Tottenhamu zarađivati dvostruko više nego u Interu
ZARADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.05.2022 / 17:06
Autor: SEEbiz / tportal
LONDON - Ivan Perišić (33) u Londonu odrađuje liječničke preglede i nakon toga bi službeno trebao potpisati dvogodišnji ugovor s Tottenhamom, a engleski mediji bliski 'spursima' otkrili su koliko će hrvatski reprezentativac zarađivati u novom klubu.

Bio je Ivan Perišić (33) jedan od nositelja igre milanskog Intera, no ugovor s 'nerazzurrima' mu je završio, a nakon višemjesečnih pregovora naš se reprezentativac nije uspio dogovoriti oko produžetka i ostanka na San Siru.

Podsjetimo, Perišić je u Interu do sada zarađivao oko pet milijuna eura po sezoni, a čelnici kluba ponudili su mu novi ugovor prema kojem bi zarađivao 'samo' tri i pol milijuna eura, a s bonusima bi mogao 'dogurati' do pet milijuna... Jasno je da Perišić nije pristao na tako malu plaću te je odlučio krenuti dalje.

Ponuda je bilo i više nego dovoljno, a Perišić je odlučio prihvatiti poziv bivšeg trenera Antonija Contea te će potpisati za Tottenham! Trenutno je u Londonu gdje obavlja obvezatne liječničke preglede, a nakon toga bi trebao i potpisati dvogodišnji ugovor sa 'spursima'.

Tagovi: Ivan Perišić, Inter, Tottenham, Antonio Conte
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE