GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivanišević: Đoković je najveći tenisač svih vremena

Ivanišević: Đoković je najveći tenisač svih vremena
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.06.2020 / 12:52
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Goran Ivanišević dao je intervju za Novu TV gdje je govorio o teniskom spektaklu koji stiže uskoro u Zadar te o tome kako je biti trener najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića.

"Gledajte, on je broj jedan. Šteta što se ova godina zaustavila, mislim nadam se da nije još, ali vidjet ćemo kako će se stvari odvijati. Novak je počeo nevjerojatno, 18 pobjeda zaredom. Ako ćemo pridodati one tri iz prošle godine, to je 21 pobjeda zaredom", rekao je Ivanišević pa dodao:

"On je psihički i teniski doveo svoju igru na jedan nivo kojem je bilo teško parirati. Tako da mi je žao što se to nije dalje nastavilo. Svi su izgubili. Ali meni je suradnja fenomenalna, mislim da je i on zadovoljan."

Smatra da je Novak Đoković najveći tenisač svih vremena.

"Kad jednog dana svi završe karijeru, onda će se napraviti račun. Meni je tu teško govoriti, jer po meni je Novak najbolji i on je jedini koji može osvojiti kalendarski Grand Slam. Ako bude zdrav, mislim da će on oboriti taj rekord. Mislim da će i Nadal oboriti Federerov rekord. Nažalost, mislim da Federer neće osvojiti više niti jedan Grand Slam, jer sigurno se neće vratiti mlađi. Ali ne treba otpisivati Federera. Meni je Novak Đoković najveći tenisač svih vremena, a hoće li to napraviti rezultatski, ja se iskreno nadam."

Tagovi: Goran Ivanišević, Novak Đoković, Roger Federer
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE