GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivković već na početku sarajevske avanture upao u probleme

Ivković već na početku sarajevske avanture upao u probleme
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.07.2021 / 14:35
Autor: SEEbiz
SARAJEVO - Tomislav Ivković nedavno je preuzeo sarajevski Željezničar. Iskusni hrvatski stručnjak potpisao je ugovor na godinu dana s mogućnošću produženja na još jednu, a novu sezonu u Bosni i Hercegovini otvorit će u subotu kada njegova momčad dočekuje Borac.

No, nesvakidašnja je situacija u kojoj se Ivković našao odmah na startu novog izazova jer, kako stvari stoje, on će utakmicu s tamošnjim prvakom morati ispratiti s - tribina.

"Ne znam što bih vam rekao. Prošao sam svijeta i svugdje sam mogao odmah raditi. Imam sve kvalifikacije da treniram bilo koju ekipu svijeta i onda dođem tu, radim s ekipom... i ne mogu raditi. Nogometni savez treba rješavati takve situacije. Ja sam sportski radnik i trener i nemam veze s nekom drugom situacijom. Teško mi je jer mislim da sam potreban ekipi. Nije isto kada si na tribini ili uz njih na terenu i smatram da su mi uskratili to zadovoljstvo da budem od prvog dana uz ekipu", rekao je Ivković na današnjoj press konferenciji.

Gdje je zapelo, u čemu je problem?

Naime, Ivković utakmicu s Borcem mora propustiti jer nije registriran, a u toj se situaciji našao jer niti jedan stranac Željezničara ne može biti registriran dok se ne podmire dugovi kluba prema Poreznoj upravi ili dok se barem ne postigne sporazum.

Tagovi: Tomislav Ivković, NK Željezničar
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE