GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Iznenađujuća ponuda za Mbappea

Iznenađujuća ponuda za Mbappea
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.09.2021 / 13:35
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Mjesecima se piše da u ljeto 2022. Kylian Mbappe sigurno napušta moćni francuski PSG.

Poznato je to da čelnici PSG-a nisu pustili Mbappea u Real Madrid jer im je cilj bio da oforme najmoćniji trio svih vremena koji čine Messi, Neymar i Mbappe.

No isto tako je poznato da Mbappe u ljeto može besplatno – dakle bez odštete - otići iz kluba, a već nakon Nove godine može i službeno započeti pregovore, piše tportal.

Ako je vjerovati napisima engleskog Mirrora, čini se da nije samo Real Madrid u igri, jer se pojavila informacija da ga silno želi vlasnik Manchester Cityja, šeik Mansour, koji neće štedjeti novac. Navodno je šeik donio odluku da dovedu Mbappea kako god znaju i to je rekao svojim bliskim suradnicima, a odlučili su ga platiti koliko god treba.

Dakle šeik Mansour odlučio je pokazati svima da se novcem ipak može sve kupiti, ali zasad nije poznato kako je na tu vijest i nemoralnu ponudu reagirao Mbappe. Prema nekim procjenama, njegova godišnja plaća ne bi bila manja od 50 milijuna eura godišnje, ali to su samo nagađanja.

Također je poznato da su Mbappeu čelnici PSG-a ponudili novi ugovor s puno većom plaćom nego što bi je dobio u Realu, ali navodno je i to odbio. Prva ponuda bila je 25 milijuna eura neto godišnje i odbio ju je…

Ako su se Manchester City i trener Pep Guardiola zaista uključili u utrku, jasno je da će Mbappe imati slatke brige jer će njegova plaća potući sve rekorde.

No pitanje je hoće li usprkos ponudama koje mu stižu iz PSG-a i Cityja i dalje ostati pri svome da želi igrati u Real Madridu.

Tagovi: Kylian Mbappe, Neymar, Manchester City, Lionel Messi, Real Madrid, Paris SG
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE