GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jakić zabio u pobjedi Eintrachta, povijesno slavlje Furtha

Jakić zabio u pobjedi Eintrachta, povijesno slavlje Furtha
BUNDESLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.12.2021 / 19:39
Autor: SEEbiz / H
FRANKFURT - U posljednjem susretu 15. kola njemačkog nogometnog prvenstva Eintarcht je u Frankfurtu pobijedio Bayer Leverkusen sa 5-2, premda su gosti nakon 22 minute vodili sa 2-0.

"Apotekari" su sjajno ušli u dvoboj i već nakon 22 minuta igre vodili su 2-0 golovima Patrika Schicka (5, 22-11m).

Međutim, Eintracht je do kraja poluvremena uspio izjednačiti, a strijelci su bili Tuta (24) i Jesper Lindstrom (30). Domaćin je okrenuo rezultat u 50. minuti golom Evana N'Dicka, a u 66. je za 4-2 zabio Kristijan Jakić. Konačnih 5-2 postavio je Djibril Sow u 76. minuti. Jakić je za pobjednički sastav odigrao cijelu utakmicu.

U drugom nedjeljnom dvoboju Greuther Furth je pobijedio Union Berlin sa 1-0, a gol odluke zabio je Havard Nielsen u 55. minuti.

Furth je konačno upisao svoju prvu domaću pobjedu u Bundesligi u 24. pokušaju, u dvije sezone. U sezoni 2012/13. u 17 domaćih susreta Greuther Furth je upisao četiri remija i 13 poraza, a ove sezone, do ogleda protiv Uniona, remi i pet poraza.

Bavarski klub je prekinuo i niz od 12 uzastopnih poraza u Bundesligi, što je najduži niz poraza u povijesti lige.

Na ljestvici vodi Bayern sa 37 bodova, šest više od Borussie Dortmund. Bayer Leverkusen je treći sa 27 bodova, dok je Eintracht ovom pobjedom skočio na deveto mjesto sa 21 bodom.

Tagovi: Kristijan Jakić, Eintracht
PROČITAJ I OVO
FIFA objavila revoluciju VAR-a
PROMJENE
FIFA objavila revoluciju VAR-a
BANGKOK - Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e, na kongresu svjetske nogometne federacije u Bangkoku objavio je veliku vijest.
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
ISTINA BOLI
Xavi će dobiti otkaz zbog verbalnog delikta?!
BARCELONA - Zbog onoga što je trener Xavi rekao na presici prije nebitne prvenstvene utakmice s odavno ispalom Almerijom, u klubu je, prema pisanju Marce, "krenuo tsunami", a As je daleko konkretniji te piše da je bijesni predsjednik Joan Laporta naložio sportskom direktoru Decu da počne potragu za novim trenerom.
Minnesota razbila Denver i odvela seriju u sedmu utakmicu
NBA PLAYOFF
Minnesota razbila Denver i odvela seriju u sedmu utakmicu
MINNEAPOLIS - Uzbudljiva serija polufinala play-offa Zapadne konferencije između Minnesote i Denvera bit će odlučena u sedmoj utakmici nakon što su sinoć Timbervolwesi izjednačili na 3-3 u pobjedama.
Sjajne vijesti za Dinamo na putu do Lige prvaka
POKLOPILO SE
Sjajne vijesti za Dinamo na putu do Lige prvaka
ZAGREB - Sjajne vijesti za Dinamo stižu iz Danske. Naime, jedan od uvjeta koji se mora poklopiti da Dinamo u kvalifikacije Lige prvaka krene iz posljednjeg, četvrtog pretkola jest da Kopenhagen ne bude prvak Danske.
Salihamidžić postaje sportski direktor HSV-a?
POSLOVI
Salihamidžić postaje sportski direktor HSV-a?
HAMBURG - Hasan Salihamidžić (47) radio je u Bayernu na ključnim pozicijama od 2017. do 2023. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE