GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jakirović blizu dogovora s Rijekom

Jakirović blizu dogovora s Rijekom
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.11.2022 / 20:40
Autor: SEEbiz
RIJEKA - Sergej Jakirović po svemu sudeći novi je trener Rijeke.

 Pregovori su u završnoj fazi i ne bude li velikih preokreta aktualni trener Zrinjskog i bivši igrač Rijeke preuzet će užareni stolac Bijelih i naslijediti Serse Cosmija kao četvrti osvosezonski trener momčad s Rujevice, piše Novi list.

Angažman Jakirovića nije iznenađenje, trener je koji radi jako dobar posao gdje god dođe, još se ranije spominjao u Rijekinim kombinacijama, jednako kao i Samir Toplak.

Jakirović je 45-godišnjak, u sezoni 2007/8. odigrao je za Bijele 21 utakmicu, a nakon završetka igračke karijere okrenuo se trenerskom poslu.

Posebno je zapažen bio u vođenju Gorice kada je za Bijele i njihove trenere bio svojevrsna noćna mora i velika enigma, a posebno dojmljivo Sergej sada vodi Zrinjskog kojeg je preuzeo nakon kratke epizode u Mariboru.

Zrinjski je s budućim trenerom Bijelih, rođenim Mostarcem, trenutno prvoplasirana momčad bosansko-hergovačke lige i to s 36 bodova iz 17 utakmica.

Jakirović će u nedjelju po svemu sudeći još voditi Zrinjski u domaćem derbiju s Borcem iz Banja Luke kao trećeplasiranom momčadi u posljednjoj ovogodišnjoj utakmici, a onda se okrenuti Rijeci i velikom izazovu. Jakirović se spominjao i kao novi trener Gorice, ali ovaj put odabrao je Rijeku.

Tagovi: Sergej Jakirović, NK Rijeka, Serse Cosmi
PROČITAJ I OVO
AC Milan blizu kupnje hit napadača
TRANSFERI
AC Milan blizu kupnje hit napadača
MILANO - Predstavnici Milana i Stuttgarta sastali su se danas kako bi razgovarali o transferu sjajnog napadača.
BBB poslali pravu poruku uoči druge utakmice finala
PORUKA
BBB poslali pravu poruku uoči druge utakmice finala
ZAGREB - Rijeka i Dinamo od 18 sati na Rujevici igraju uzvratnu utakmicu finala SuperSport hrvatskog Kupa, nakon što je prva utakmica na Maksimiru završena bez golova.
Šime Vrsaljko imenovan ambasadorom HNS-a
SURADNJA
Šime Vrsaljko imenovan ambasadorom HNS-a
ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić dogovorio je suradnju sa Šimom Vrsaljkom te će proslavljeni reprezentativac postati ambasador Saveza, objavio je HNS.
Šunjić ostao bez ugovora, hoće li ga Dinamo vratiti?
PROBLEMI
Šunjić ostao bez ugovora, hoće li ga Dinamo vratiti?
ZAGREB - Birmingham je ispao iz Championshipa u League One. Odmah nakon toga engleski je klub otpustio nekoliko igrača, a među njima je i hrvatski veznjak Ivan Šunjić (27).
Boston poveo protiv Indiane pobjedom u produžetku
NBA PLAYOFF
Boston poveo protiv Indiane pobjedom u produžetku
BOSTON - Košarkaši Boston Celticsa su u finalu istočne divizije sjevernoameričke NBA lige na domaćem terenu nakon produžetaka pobijedili Indiana Pacerse sa 133-128 i poveli 1-0 u pobjedama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE