GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jakirović: Mislim da ćemo biti prvaci

Jakirović: Mislim da ćemo biti prvaci
NAKON DERBIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.12.2023 / 20:27
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dinamo i Hajduk remizirali su bez golova na Maksimiru u derbiju 19. kola SuperSport HNL-a. Gledali smo čvrstu utakmicu u kojoj je Dinamo dominirao posjedom i brojem prilika, no nije uspio stići do pobjede.

Najbliže je golu bio u drugom poluvremenu, kad je Mauro Perković poslao loptu u mrežu, no prije toga je igrao rukom pa je gol poništen intervencijom VAR-a. Hajduk je ostao prvi na ljestvici, a Dinamo za njim zaostaje sedam bodova te ima dvije utakmice manje.

"Imao sam ideju da umrtvim utakmicu nakon ozljede Benrahoua jer imamo brojne izostanke. Mislim da smo uspjeli Dinama limitirati. Benrahouu ne znam što je točno, ali morao je van. Moja ekipa je na vrhu, jesenski smo prvaci i nismo poraženi u dva mjeseca. Nemam ni ja poraz i zahvaljujem Bogu na tome. Neke deficitarne pozicije pratimo, zimski prijelazni rok je jako težak, vjerujem u skauting i u Niku koji to vodi", rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan.

"Pokazali smo šampionski gard. Očekivao sam malo ofenzivniji Hajduk, a ne da će se cijelu utakmicu braniti. Mi smo imali svojih šansi. Umoran sam, igrali smo utakmicu prije 72 sata. Energetski smo ipak izgledali dobro.

Nisam pobijedio šest od šest utakmica, ali bilo je dobro. Mislim da ćemo osvojiti prvenstvo. Ja sam trener, a ne sportski direktor. No radimo na transferima. Sutra je ždrijeb Konferencijske lige i pripremat ćemo se kad doznamo protivnika. Ispred nas je puno posla", rekao je trener Dinama Sergej Jakirović.

"Volim sprječavati šanse, za to sam plaćen. Nije bila ideja da utakmica bude ovakva, htjeli smo pobijediti i dominirati. Dinamo je bio bolji, nismo ih dobro kontrolirali. Htjeli smo opravdati ulogu favorita.

Idemo sad na odmor, pojačati se i pripremiti za dalje. Imamo bodovnu razliku, ali je neregularna. Minimalna je prednost koja ne znači ništa. Nemamo razlog slaviti, idemo svojim obiteljima, možda će biti koji izlazak", rekao je stoper Hajduka Zvonimir Šarlija.

"Razočarani smo, ovo je bio pravi derbi s puno faulova i puno kartona. Imali smo neke svoje šanse, minimalizirali smo njihove, ali nismo uspjeli pobijediti. Mogli smo nešto više, imali smo šanse koje smo mogli pretvoriti u golove. Ružno je vidjeti tablicu, svjesni smo da to ružno izgleda.

Nadamo se da ćemo se dobro odmoriti i dobro pripremiti za nastavka sezone. Mogao je ovo biti i ljepši derbi. Imamo sad 12 dana slobodno... Siguran sam da Dinamo može osvojiti prvenstvo", rekao je kapetan Dinama Arijan Ademi za MaxSport televiziju.

Tagovi: jakirović, karoglan, šarlija, ademi, perković
PROČITAJ I OVO
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
TENIS
Borna Ćorić ispao u prvom kolu Rima
RIM - Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se dugo zadržao ni na zemljanom ATP Masters 1000 turniru u Rimu, porazom 0:2 u setovima od Britanca Jacka Drapera ispao je u prvom kolu.
Hrvatska teško poražena u Norveškoj
RUKOMET
Hrvatska teško poražena u Norveškoj
OSLO - Previše smo isprobavali, nismo za to bili spremni i zasluženo smo u prvom susretu turnira u Oslu poraženi od Norveške. Ako smo htjeli nešto vidjeti, nešto dobro, nismo vidjeli ništa, možda tek loše, što ne bi bilo poželjno ponavljati. Ono što smo znali da je Kuzmanović top, to smo utvrdili još jednom.
Sopić: Modrić je maestro
DIVLJENJE
Sopić: Modrić je maestro
RIJEKA - Nogometaši Rijeke u 34. kolu SuperSport HNL-a gostuju kod Varaždina (subota, 11. svibnja, 17 sati, MAXSport1, MAXtv). Utakmicu je najavio trener Rijeke Željko Sopić.
Modrićev sprint spasio Real
BRILJANTAN
Modrićev sprint spasio Real
MADRID - Igrači Reala plasirali su se u finale Lige prvaka nakon što su u uzvratu u Madridu preokrenuli 0:1 u pobjedu 2:1 protiv Bayerna.
Nikola Jokić je opet MVP NBA lige
PRIZNANJA
Nikola Jokić je opet MVP NBA lige
DENVER - Nikola Jokić je najkorisniji igrač NBA-a, objavila je liga.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE